ΑΕΛ

Είναι ακόμα ζωντανή η ΑΕΛ

Είναι ακόμα ζωντανή η ΑΕΛ
πανηγυρική INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο AEL FC ARENA και πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι την υπόθεση παραμονή. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου. Η προσευχή του Κωστένογλου, οι δυο μεταγραφές που έρχονται και ο... Τσιμπάμπαρος!

Εννέα ολόκληρες αγωνιστικές αγνοούσε τη νίκη η ομάδα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα έχοντας επτά ήττες και δυο ισοπαλίες. Το ματς με τον Ηρακλή ωστόσο ήταν δίχως αύριο...

Γνωρίζοντας το λοιπόν, παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος τα έδωσαν όλα και πήραν μία παλικαρίσια νίκη που έδωσε οξυγόνο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την καλύτερη ατάκα πάντως την είπε ο Νίκος Κωστένογλου μετά το ματς. "Τα πανηγύρια τέλος. Δουλειά και πάλι δουλειά". Ο Έλληνας ξέρει πως η ομάδα του είχε ανάγκη από μία νίκη για ψυχολογικούς λόγους, όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν φανερές αδυναμίες.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, αφού το ματς με την Κέρκυρα είναι το κλειδί για την παραμονή. Ουσιαστικά οι Φαίακες είναι η ομάδα που κυνηγούν στην βαθμολογία, ένας αντίπαλος όχι καλύτερος από τους βυσσινί.

Τι κρατάμε...

Τι κρατάει η ΑΕΛ από το ματς με τον Γηραιό; Τον συγκλονιστικό κόσμο που μέχρι το τελευταίο λεπτό φώναζε υπέρ της ομάδας και την έσπρωχνε μπροστά. Τον σεληνιασμένο Κατσιαρό που είναι η ψυχή της ομάδας όπως και την σοβαρότητα του Μπλάζεκ μετά από πολύ καιρό.

Εκείνος όμως που αξίζει τα εύσημα είναι φυσικά ο Τσιμπάμπα, ο οποίος δείχνει πλέον πως θα πρέπει να υπολογίζεται από την αρχή των αγώνων και όχι να μπαίνει ως αλλαγή. Η ταχύτητα και η όρεξη που δείχνει αναστατώνει την αντίπαλο περιοχή, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τον Ηρακλή.

Τέλος να σταθούμε και στην παρουσία του Κανόμπιο, που αν και τραυματίας μπήκε μέσα και έβγαλε την μαγική ασίστ στον Αφρικανό άσο.

Τι πετάμε...

Για άλλη μία φορά την διαιτησία του αγώνα που αρνήθηκε πέναλτι στο πρώτο μέρος, σε μία φάση που ήταν ξεκάθαρη. Την χαλαρότητα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όπως και την παρουσία του Στέλιου Βενετίδη που φαίνεται πλέον πως θέλει ανάσες.

Η προσευχή και η μεταγραφές...

Ο Νίκος Κωστένογλου (γνωστός για την αγάπη του προς τον Θεό) επικαλέστηκε πολλές φορές τον Κύριο πριν και μετά τον αγώνα και όπως φαίνεται του... βγήκε. Βέβαια στο δεύτερο γκολ τον είδαμε να ξεσπάει στον πάγκο, σε μία κίνηση που έδειξε πόσο έντονα ζει τους αγώνες.

Κλείνοντας να πούμε πως σήμερα (Δευτέρα) θα ξεκαθαρίσει του Μπα, που όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης στα σκαριά είναι και δεύτερη μεταγραφή, που αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσει γρήγορα θα ταξιδέψει και στην Ελλάδα άμεσα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ