Αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ

Αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ η προγραμματισμένη για τη 1η Οκτώβρη Γενική Συνέλευση θα αναβληθεί και θα διεξαχθεί στα μέσα Νοεμβρίου ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης.

Η απόφαση του Αλέξη Κούγια να παραχωρήσει την ΑΕΛ έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη έκανε τους ιθύνοντες των "βυσσινί" να προβούν και στην απόφαση να αναβάλουν τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που ήταν να διεξαχθεί την 1 Οκτωβρίου για τα μέσα Νοεμβρίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης που θα προκύψει ώστε να βάλει μέσα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ πρόσωπα της απόλυτου εμπιστοσύνης του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν της αποφάσεως του κ. Κούγια για την πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει και οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και προκειμένου ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης να διευκολυνθεί στη συγκρότηση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, αναβάλλεται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, που είχε προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου 2017, για την 18η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Ο χρόνος της αναβολής κρίνεται εύλογος, διότι, εάν δεν εμφανιστεί μέχρι τότε αξιόπιστος αγοραστής, το νέο ΔΣ θα αποτελέσουν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Κούγια.

Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Κούγια έχουν θέσει όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday: Στον χορό των προσφορών ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης

Μετά από τα Lidl που είχαν προαναγγείλει προσφορές για το Black Friday και οι άλλες δύο μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ μπήκαν στο παιχνίδι των προσφορών

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Black Friday: Φρενίτιδα στα καταστήματα για τις μεγάλες προσφορές

Με δεκάδες καταστήματα και αλυσίδες να "μπαίνουν στο παιχνίδι" της Black Friday, αρκετοί θέλουν να επωφεληθούν για συμφέρουσες αγορές

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Η Τζάκι σκότωσε τον Κένεντι

Μπορεί να συμπληρώθηκαν 54 χρόνια από τη δολοφονία του πιο δημοφιλή προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, τα σενάρια όμως για την ταυτότητα του "πραγματικού" δολοφόνου του εξακολουθούν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης με αμείωτη ένταση

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24