Αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ

Αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ η προγραμματισμένη για τη 1η Οκτώβρη Γενική Συνέλευση θα αναβληθεί και θα διεξαχθεί στα μέσα Νοεμβρίου ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης.

Η απόφαση του Αλέξη Κούγια να παραχωρήσει την ΑΕΛ έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη έκανε τους ιθύνοντες των "βυσσινί" να προβούν και στην απόφαση να αναβάλουν τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που ήταν να διεξαχθεί την 1 Οκτωβρίου για τα μέσα Νοεμβρίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης που θα προκύψει ώστε να βάλει μέσα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ πρόσωπα της απόλυτου εμπιστοσύνης του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν της αποφάσεως του κ. Κούγια για την πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει και οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και προκειμένου ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης να διευκολυνθεί στη συγκρότηση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, αναβάλλεται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, που είχε προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου 2017, για την 18η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Ο χρόνος της αναβολής κρίνεται εύλογος, διότι, εάν δεν εμφανιστεί μέχρι τότε αξιόπιστος αγοραστής, το νέο ΔΣ θα αποτελέσουν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Κούγια.

Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Κούγια έχουν θέσει όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24