ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Μας λείπει η τελική ενέργεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Για την αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. "Να είμαστε πιο κυνικοί στα τελειώματά μας" είπε.

Η ΑΕΚ μετρά τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Τα δυο εξ αυτών εκτός έδρας. Και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αναζητώντας τις αιτίες που δεν παίρνει αποτέλεσμα η ομάδα, στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα στην τελική ενέργεια.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως το ζητούμενο είναι να βρεθεί τρόπος να έρχεται το γκολ. «Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θέλει να αλλάξει κάτι, να κάνει το ροτέισον που λέμε, αλλά έχουμε δει ότι η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν. Σίγουρα τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε εισαγωγικά, είναι ένα πρόβλημα, αλλά από την άλλη ίσως είναι και καλύτερο γιατί βρίσκεις ρυθμό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Νομίζω ότι μας λείπει η τελική ενέργεια στα εκτός έδρας παιχνίδια και ο τρόπος που θα στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Έχουμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Είδαμε και με τον Παναθηναϊκό ότι σε κάποιες στιγμές μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ίσως να είμαστε πιο κυνικοί στα τελειώματά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο χρόνος για Ντίας τελειώνει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ