ΑΕΚ

Ο χρόνος για Ντίας τελειώνει

Ο χρόνος για Ντίας τελειώνει

Όσο παρατείνεται η αναμονή της ΑΕΚ προκειμένου να ξεμπλέξει το θέμα του διαζυγίου του Αργεντινού φορ, Περέιρα Ντίας, με την Τζοχόρ, τόσο δυσκολεύει η υπόθεση απόκτησής του από την Ένωση. Πρέσινγκ κι από το Μεξικό.

Όλες οι ενδείξεις από τον χθεσινό (16/1) κύκλο των επαφών των ανθρώπων της ΑΕΚ με την πλευρά του Περέιρα Ντίας, οδηγούσαν σε οριστικές εξελίξεις ως προς το περιβόητο διαζύγιο με την Τζοχόρ, μέσα στη σημερινή (17/1).

Φευ όμως. Όλα δείχνουν πως η αναμονή παρατείνεται. Κάτι που σημαίνει πως πλέον δυσκολεύει πολύ η υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού φορ.

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ, που δεν μπορεί να μένει στο... περίμενε του περιβόητου διαζυγίου του Ντίας με την Τζοχόρ. Ειδικά από την στιγμή που ακόμα και όταν υπάρχουν ενδείξεις πως το θέμα τελειώνει, αυτές στο τέλος δεν επιβεβαιώνονται.

Βεβαίως ουδείς μπορεί να αποκλείσει ανατροπή με ραγδαίες εξελίξεις, από την στιγμή που και η πλευρά του Ντίας πιέζει προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Όμως την δεδομένη στιγμή, μοιάζει να έχει δυσκολέψει πολύ η υπόθεση του Αργεντινού.

Και προφανώς στην ΑΕΚ κοιτάζουν όλο και πιο ζεστά τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για ενίσχυση της επίθεσης, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ο Πέταρ Σκούλετιτς. Μάλιστα, για την μετακίνηση του Σέρβου φορ στην Ένωση, εξακολουθεί να επιμένει και ο ρωσικός αλλά και ο πολωνικός (λόγω εμπλοκής της Λέγκια) Τύπος.

Από την Τιχουάνα, στην... Λεόν

Η ΑΕΚ εκτός από την καθυστέρηση στο διαζύγιο του Ντίας με την Τζοχόρ, έχει να αντιμετωπίσει και το πρέσινγκ ομάδων από το Μεξικό στον Αργεντινό φορ.

Όλα της μεταγραφής του Ντίας είναι δύσκολα πλέον για την ΑΕΚ. Από την μια μεριά, πηγαίνει από μέρα σε πέρα αυτό το περιβόητο διαζύγιο του Αργεντινού φορ με την Τζοχόρ. Από την άλλη, κάθε μέρα που περνά, εμφανίζεται και μια ομάδα από το Μεξικό, που φλερτάρει με τον Ντίας. Πρώτα ήταν η Τιχουάνα, η οποία είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση και τώρα είναι η σειρά της Λεόν.

Σύμφωνα με το μεξικανικό site " am.com.mx", ο σύλλογος από το Μεξικό θέλει να καλύψει με τον Ντίας, το κενό του τραυματία Ζερμαίν Κάνο στην επίθεση. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, "ο Ντίας έχει πρόταση από την ΑΕΚ και από δυο ακόμα ομάδες της Αμερικής και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει οριστική απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάνταλος: "Να βρούμε ψυχικά αποθέματα"
Μοράις: "Προέχει το ματς στο Αγρίνιο"
«Χαμηλώνει» η ΑΕΚ το θέμα Τζαβέλλα
Μπάρκας στο Sport24.gr: "Μ΄αρέσει να παίζω μακριά από την εστία"
Με κλειστά χαρτιά στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ