ΑΕΚ

Χατζηχρήστος: "Ενωμένοι όλα τα μπορούμε"

Χατζηχρήστος: "Ενωμένοι όλα τα μπορούμε"
INTIME SPORTS

Η ομάδα της ΑΕΚ, έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της στο τμήμα του Χάντμπολ και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο: "Τα ονόματα των παικτών και του προπονητή, θα γραφτούν στην ιστορία". Στο ΟΑΚΑ οι πρωταθλητές.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, φανερά ικανοποιημένος από το πρώτο πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα μετά το 2002 (μπάσκετ) και ειδικά από το τμήμα του Χάντμπολ, αναφέρθηκε αρχικά στο στο επίτευγμα των παικταράδων του Αρβανίτη: "Σήμερα είναι μέρα χαράς για τον κόσμο και για την ΑΕΚ".

Ο τίτλος αυτός, είναι μια δικαίωση για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για την προσπάθεια του ιδίου και των συνεργατών του: "Σήμερα αποδείχτηκε, ότι όταν είμαστε ενωμένοι, όλα μπορούν να γίνουν. Όταν υπάρχει αγάπη και ένωση, χωρίς λεφτά όλα γίνονται και σε αυτή την ομάδα αυτό υπάρχει".

"Θα γραφτούν στην ιστορία"

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αναφέρθηκε στους "ήρωες" της σημερινής μέρας και αφιέρωσε το Κύπελλο σε συγκεκριμένα άτομα: "Τα ονόματα των παικτών της ομάδας, του προπονητικού τιμ αλλά και όλων των μελών της ομάδας θα γραφτούν στην ιστορία. Το πρωτάθλημα ανήκει ειδικότερα σε αυτούς που στήριξαν τα τελευταία 3 χρόνια το έργο της διοίκησης", και πρόσθεσε:

"Τελικά δεν χρειάζονται ούτε λεφτά, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίες, παρά μόνο Ένωση. Μπορούν και οι οπαδοί...", όταν τον ρωτήσαμε αν εννοεί και για το πλάνο της ΠΑΕ που θα παρουσιαστεί απάντησε: "Για όλους και για όλα. Όταν ο κόσμος της ΑΕΚ καταλάβει τη δύναμη του, τότε θα αλλάξουν όλα. Αυτός είναι η δύναμη της ΑΕΚ και μόνο, κανένας άλλος".

Το γύρο του θριάμβου στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, μας επιβεβαίωσε την πρόταση της ΠΑΕ για την φιλοξενία της ομάδας στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, πριν από την έναρξη του αγώνα: "Ναι μας έκανε την πρόταση η ΠΑΕ και θα είναι αύριο οι πρωταθλητές στο γήπεδο προκειμένου να κάνουν το γύρο του θριάμβου και να τους χειροκροτήσει ο κόσμος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ