ΑΕΚ

Χάσμα με Αραβίδη, οδεύει προς την έξοδο

Χάσμα με Αραβίδη, οδεύει προς την έξοδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα την Τρίτη (22/11) με όσα έγιναν εκεί, πιθανότατα να σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης του Χρήστου Αραβίδη με την Ένωση.

Στα Σπάτα βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Τρίτη (22/11) και έβαλε "γκάζια" στους παίκτες για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα... σκάγια πήραν και τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος πρόσφατα είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα με όσα είχε γράψει στο facebook. Και όπως όλα δείχνουν, ο επιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται σε λίγους μήνες να οδηγηθεί προς την έξοδο.

Το συμβόλαιο του Χρήστου Αραβίδη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για την ανανέωσή του. Ο παίκτης περίμενε μετά την προετοιμασία να γίνει η συζήτηση όπως του είχαν αναφέρει από την Ένωση, κάτι το οποίο δεν συνέβη. Ήρθε και ο παραγκωνισμός του από τον Κετσπάγια, για να φτάσουμε σε εκείνη την περιβόητη ανάρτηση.

Ακολούθησαν κάποιες συμπεριφορές του απέναντι στον Μοράις, οι οποίες ήταν γνωστές στη διοίκηση για να φτάσουμε στο χθεσινό ξέσπασμα του "τίγρη" για τα social media, το οποίο φαίνεται να τελειώνει οριστικά τη σχέση ΑΕΚ και Αραβίδη.

Άγνωστο ακόμα αν θα μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο για να βρει ομάδα ή θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι ώσπου τελειώνει το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ