ΑΕΚ

Γκάζια Μελισσανίδη στους παίκτες

Γκάζια Μελισσανίδη στους παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα Σπάτα βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και έβαλε "γκάζια" στους παίκτες για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα Σπάτα βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 και έβαλε "γκάζια" στους παίκτες για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κύριος λόγος είναι ο τρόπος που ασχολούνται με αυτά οι παίκτες της ΑΕΚ και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήθελε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας, προκειμένου να... μαζευτούν άπαντες.

"Δεν μπορεί να μην κερδίσουμε και να βγάζετε φωτογραφίες χαμογελαστοί. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε τέτοια εικόνα προς τα έξω. Δεν γίνεται να γράφετε ό,τι να 'ναι στα Facebook που να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Θέλω τα κινητά να μένουν έξω από τα Σπάτα. Θα πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε και ποια ομάδα εκπροσωπείτε όπου και αν είστε", τους είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης.

Ο "Τίγρης" δεν επέλεξε τυχαία αυτή την χρονική στιγμή να βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, γνωρίζοντας πως έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά και ειδικά σε μια περίοδο που τα αποτελέσματα μόνο καλά δεν είναι για την ΑΕΚ και ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος, το ίδιο βέβαια και ο ίδιος. Πλέον, μένει να φανεί στην πράξη το αν θα γίνουν πράξη τα όσα είπε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές.

Τα κινητά και η συνολική συμπεριφορά

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να περάσει στους παίκτες του το ξεκάθαρο μήνυμα, πως έχει απόλυτη επίγνωση όλων όσων γίνονται ή δεν γίνονται μέσα στην ομάδα. "Μην νομίζετε πως δεν ξέρω τι γίνεται" τους είπε χαρακτηριστικά. Και τον έχει ενοχλήσει, μεταξύ άλλων, η διαπίστωση πως υπάρχουν κρούσματα έλλειψης συγκέντρωσης τόσο πριν όσο και μετά την προπόνηση. Γι αυτό και εκείνο που ζήτησε ο Μελισσανίδης από τους παίκτες του, είναι είτε να κλείνουν τα κινητά τους όταν μπαίνουν στα Σπάτα, είτε να τα αφήνουν στα αυτοκίνητα τους. Επίσης οι έντονες παρατηρήσεις, δεν αφορούσαν μόνο την δραστηριότητα των παικτών στα social media. Ο Μελισσανίδης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους γενικώς.

Τα "συγχαρητήρια" στον Γιόχανσον

Το ύφος της ομιλίας του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια ήταν έντονο. Άλλωστε ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να "ταρακουνήσει" τα νερά. Όμως ο Μελισσανίδης δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει και τον Γιάκομπ Γιόχανσον για το γεγονός πως μέσα από τον επαγγελματισμό του και την σκληρή δουλειά, έφτασε μέχρι την εθνική ομάδα. "Συγχαρητήρια" είπε απευθυνόμενος στον Σουηδό μέσο ο Μελισσανίδης, μιλώντας στα αγγλικά.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τάσεις φυγής του Λέσκοτ και η προτεραιότητα για χαφ
AEK - Μίλαν: Ο αγώνας της ζωής τους
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ