ΑΕΚ

Βράνιες: "Δεν έκανα λάθος που επέλεξα την ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βράνιες μίλησε για την επιλογή του, τις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Μπορεί το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ να μην ήταν ακριβώς όπως το είχε σκεφτεί ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς αποβλήθηκε. Όμως σ’ αυτές τις πρώτες δυο εβδομάδες του στη νέα του ομάδα, αισθάνεται καλά, έχει προσαρμοστεί και είναι σίγουρος πως έχει κάνει την σωστή επιλογή. Αυτό τόνισε ο Βόσνιος στόπερ, μιλώντας στο βοσνιακό σαιτ « klix.ba». Ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ΑΕΚ.

«Είχα έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές για διακοπές, αλλά είχα παίξει και με την εθνική ομάδα απέναντι στην Ελλάδα. Μου αρέσει αυτή η χώρα, είναι όμορφη και η ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό κλαμπ. Μέχρι τώρα, όλα καλά, βρήκα γρήγορα την φόρμα μου και την προσαρμογή μου, κάτι που δεν ήταν δύσκολο, καθώς έχω αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα μου. Υπήρχε αρκετές προτάσεις από Γαλλία και Γερμανία, αλλά δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία της μεταγραφικής αγοράς. Είναι γνωστό τι συμβαίνει στην Τομσκ και γι αυτό επέλεξα την ΑΕΚ.

Είμαι σίγουρος πως δεν ήταν λάθος. Η ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν πήρε το κύπελλο και ήταν δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος και φέτος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά σκοπός μας είναι να το κάνουμε του χρόνου και να πάρουμε τον… θρόνο».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ