ΑΕΚ

"Θα κερδίσει η ΑΕΚ από τον Κρισάντους"

"Θα κερδίσει η ΑΕΚ από τον Κρισάντους"

Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης και πρώην συμπαίκτης του Μακόλεϊ Κρισάντους στη Λας Πάλμας, Μαριάνο Μπαρμπόσα, αναλύει στο Sport24.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Ο Μαριάνο Μπαρμπόσα υπήρξε συμπαίκτης με τον Μακόλεϊ Κρισάντους στη Λας Πάλμας. O Αργεντινός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, αναλύει στο Sport24.gr τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νιγηριανού επιθετικού, που μόλις ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ.

Ποια είναι η θέση του Κρισάντους;

"Ο Μακόλεϊ είναι κυρίως ένας επιθετικός κορυφής, λόγω της σωματοδομής του. Βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια της επίθεσης - αυτό εξαρτάται από τον προπονητή του - αλλά κατά την άποψή μου, λειτουργεί καλύτερα στην κορυφή. Μπορεί να δίνει μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς και λόγω της φυσικής του δύναμης έχει μεγάλη πιθανότητα στο να κερδίζει τις κόντρες, ενώ εξίσου δυνατός είναι και στο ψηλό παιχνίδι."

Ποια είναι τα στοιχεία παιχνιδιού;

"Είναι κατά τη γνώμη μου, μία καλή προσθήκη για την ΑΕΚ γιατί είναι νέος και έχει όρεξη για δουλειά. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δε διστάζει να κάνει το κάτι παραπάνω. Επιμένω το δυνατό του σημείο, είναι το ψηλό παιχνίδι γιατί είναι ιδιαίτερα αλτικός. Όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του, κατά κύριο λόγο"

Θα προσαρμοστεί στην Ελλάδα;

"Η παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σίγουρα θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του στην ομάδα, αν και νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι κοινωνικός και στη Λας Πάλμας τουλάχιστον, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ είναι η ευκαιρία του και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Αν τα πάει καλά θα κερδίσει τόσο αυτός, όσο και η ομάδα."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ