ΑΕΚ

Θα επιδιώξει άμεσο ξεκαθάρισμα με Ζιοβάνι

Θα επιδιώξει άμεσο ξεκαθάρισμα με Ζιοβάνι

Η ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα την εμπλοκή που υπάρχει στην περίπτωση του Ζιοβάνι, ενώ αρνητικά είναι τα μηνύματα για την περίπτωση του Σκόκο.

Μόλις στην ΑΕΚ πληροφορήθηκαν πως η Φλουμινένσε ασκεί πιέσεις για να κρατήσει και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζιοβάνι, έπραξαν το αυτονόητο. Επικοινώνησαν με τον πατέρα του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ.

Άλλωστε αυτός ήταν ο άνθρωπος που με το ταξίδι του στην Ελλάδα, «σφράγισε» την συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ. Και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24, ο πατέρας του παίκτη διαβεβαίωσε πως η συμφωνία θα τηρηθεί κανονικά.

Όμως η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ εκτός από διαβεβαιώσεις, περιμένουν άμεσα και πράξεις από την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε αντιλαμβάνονται πως η Φλουμινένσε είναι αποφασισμένη να δώσει ρέστα για να κρατήσει τον Ζιοβάνι, από την στιγμή που έριξε μέχρι και τον Ροναλντίνιο στην μάχη των διαπραγματεύσεων. Γι αυτό και στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση.

Ήτοι, να καταθέσει η πλευρά του παίκτη άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα στην βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου ο Ζιοβάνι να μείνει ελεύθερος. Όπως άλλωστε δεσμεύτηκε πως θα πράξει ο πατέρας του Βραζιλιάνου, στην χθεσινή (12/7) επικοινωνία με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί και ο παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες δεν πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, τότε προφανώς και στην ΑΕΚ θα αρχίσουν να αλλάζουν στάση απέναντι στην υπόθεση.

Κακά «μαντάτα» από τον Σκόκο

Μόνο κακές ειδήσεις έρχονται για την ΑΕΚ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού το τελευταίο 24ώρο. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως η εμπλοκή της Φλουμινένσε μετέτρεψε σε μίνι θρίλερ την μεταγραφή του Ζιοβάνι, ήρθαν και τα… γκολ του Νάτσο Σκόκο.

Πιο πολύ «στοίχησε» στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ακόμα και από τον Σεμπάστιαν Σάχα που καθόταν κάτω από τα δοκάρια της Ρασίνγκ, το γεγονός πως ο Σκόκο βρήκε δυο φορές δίχτυα στο χθεσινοβραδινό (12/6) παιχνίδια. Και αυτό διότι ξέρουν πως όσο ο Αργεντινός επιθετικός σκοράρει και όσο νιώθει καλά και ανταγωνιστικός στη Νιούελς, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πειστεί να επιστρέψει.

Στο πρώτο ματς της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Αργεντινής, ο Σκόκο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, έβαλε δυο γκολ στον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ και «έγινε και πάλι ο αχόρταγος για γκολ επιθετικός», όπως έγραψε και η «Rosario3». Είναι προφανές πως αν συνεχίσει έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, αφενός η Νιούελς μπορεί να ξαναμπει στο κόλπο του τίτλου και αφετέρου και κυρίως, θα είναι σχεδόν αδύνατον να την αφήσει για να κουβεντιάσει μετακόμισή του στην ΑΕΚ.

Ενδεχομένως ακόμα είναι πολύ νωρίς, καθώς ο Σκόκο έπαιξε μόλις το πρώτο του ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όμως ο Μπερνάρντι με το καλημέρα του έδωσε όχι μόνο την θέση του βασικού, αλλά τον ρόλο του «φουνταριστού» στο 4-3-3. Θέση που έτσι κι αλλιώς αρέσει στον Σκόκο να παίζει. Και ο Αργεντινός «ανταπέδωσε» την εμπιστοσύνη του προπονητή, με δυο γκολ. Επομένως με τον Σκόκο χαρούμενο στη Νιούελς και τη Νιούελς χαρούμενη με τον Σκόκο, η ΑΕΚ δύσκολα μπορεί να μπει σφήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ