ΑΕΚ

Εμπλοκή με Ζιοβάνι στην ΑΕΚ

Rio de Janeiro  RJ  08/01/2015  APRESENTACAO NO FLUMINENSE  Giovanni durante a coletiva de apresentaçao do jogador no Fluminense no CT Laranjeiras. Foto: Ruano Carneiro/AGIF
Τζιοβάνι AGIF

Όλα ανοιχτά με την περίπτωση του Ζιοβάνι και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο αριστερός μπακ δεν φεύγει από τη Φλουμινένσε και πως θα μείνει εκεί. Τι αναφέρει η πλευρά της Ένωσης.

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα της ΑΕΚ φέτος, να μετατρέπονται σε μίνι σίριαλ οι μεταγραφές των Λατίνων. Μέχρι να κλείσει ο Ρόναλντ Βάργκας και επισήμως, χρειάστηκε να γίνουν πολλά ταξίδια και να παιχθούν και πολλά… επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο είναι πιθανό να συμβεί και με την περίπτωση του Ζιοβάνι.

Και αυτό διότι παρά το ταξίδι ακόμα και του πατέρα του παίκτη στην Αθήνα προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή, οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως έχει προκύψει εμπλοκή. Εμπλοκή που προκάλεσε η ξαφνική πρόθεση της Φλουμινένσε να κρατήσει τον Ζιοβάνι.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο « παρά την συμφωνία της ΑΕΚ με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, η Φλουμινένσε θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν για να αποκτήσει τον Ζιοβάνι. Μάλιστα αυτή είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για τις πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Είναι ενήμεροι για τις κινήσεις που κάνει η Φλουμινένσε. Ωστόσο θεωρούν πως η συμφωνία που έχει γίνει με την πλευρά του παίκτη είναι ισχυρή και δεν μπορεί να χαλάσει.

Το μόνο που φαίνεται να αλλάζει, είναι η μέρα άφιξης του παίκτη στην Αθήνα. Λόγω κάποιων διατυπώσεων, ο Ζιοβάνι δεν θα πάρει αμεσα το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Και η άφιξη του στην Αθήνα, αναμένεται την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. Αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή από τις κινήσεις της Φλουμινένσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ