ΑΕΚ

Τακτική, στημένα, κρύο και Καλαμαριά

Τακτική, στημένα, κρύο και Καλαμαριά
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε σήμερα (21/8) με τους παίκτες του πάνω στην τακτική και τα στημένα, ενόψει του απογευματινού φιλικού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18:00 Nova).Διαβάστε τις δηλώσεις του "Τράι" στους παίκτες και την 11άδα που αναμένεται να παρατάξει.

Ο ρυθμός της προπόνησης ήταν αρκετά χαλαρός, καθώς στις 18.00 η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πιο δυνατό φιλικό της μέχρι στιγμής.

Παρόλα αυτά ο Δέλλας δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής και των στημένων φάσεων.

"Προσέχετε τα λάθη μπροστά στην περιοχή μας γιατί θα μπούμε σε περιπέτειες", έλεγε ο τεχνικός της Ένωσης στους αμυντικούς του, ενώ στη συνέχεια δούλεψε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι.

Δουλειά και στα στημένα

Μετά το τέλος της τακτικής ο Τραϊανός Δέλλας έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν πάνω στις στημένες φάσεις. Ο Ρόβας εκτελούσε τα κόρνερ, με τους Κιτρινόμαυρους να ακούνε τις οδηγίες του Τράι και να προσπαθούν να σκοράρουν. Μάλιστα, κάποια στιγμή πυκνά σύννεφα περνούσαν ανάμεσά τους με την ορατότητα να μειώνεται και τον Δέλλα να φωνάζει: "Πάμε εκτελέστε τα σωστά να τελειώσουμε, γιατί έχει κρύο".

Όλοι οι καλοί χωράνε

Σήμερα λοιπόν ο Τραϊανός Δέλλας θα χωρέσει όλα τα… βαριά όπλα της ΑΕΚ στην ίδια 11άδα. Μετά από αρκετή σκέψη και δουλειά κατάφερε να χωρέσει τους Ρόβα, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα, Τσουμάγκα και Γεωργέα στην ίδια 11άδα, τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα γίνουν στο απογευματινό φιλικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ