ΑΕΚ

Τα έργα ξεκινούν κανονικά!

Τα έργα ξεκινούν κανονικά!
INTIME SPORTS

Καμία απαγόρευση δεν δημιουργεί στην ΑΕΚ η προσφυγή των 17, καθώς από τη στιγμή που εκδοθεί η άδεια της Αγιάς Σοφιάς, τότε τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά.

Ένα βήμα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδεια της Αγιάς Σοφιάς βρίσκεται η Ένωση, καθώς το μόνο που απομένει είναι η έκδοση της υψομετρικής μελέτης, διαδικασία η οποία δεν θα σταματήσει λόγω της προσφυγής στο ΣτΕ που κατέθεσαν οι 17 δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της προσφυγής θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό, σε διάστημα 3-4 μηνών, με την υπόθεση να χειρίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ρίζος, ο οποίος έστειλε το θέμα αμέσως στην ολομέλεια, κίνηση που είναι θετική για την Ένωση.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ από την άλλη πλευρά έχουν σκοπό να μελετήσουν προσεκτικά την προσφυγή και στη συνέχεια να συντάξουν την απάντησή τους. Μάλιστα, άπαντες ήταν έτοιμοι για μια τέτοια προσφυγή, καθώς γνώριζαν ότι θα υπάρξει ζήτημα με την καταπάτηση αναδασωτέας έκτασης, με τον Ανδριανόπουλο να έχει δώσει ήδη πολλές απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να ετοιμάζεται να δώσει ακόμα περισσότερες.

Μπορεί η προσφυγή των 17 να βάζει ακόμα ένα εμπόδιο στον Δικέφαλο σχετικά με την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, ωστόσο το γεγονός ότι δεν βάζει «στοπ» στην έναρξη των έργων, είναι πολύ σημαντικό.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ