ΑΕΚ

Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα, τρέξιμο...

Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα, τρέξιμο...
INTIME SPORTS

Την φιλοσοφία του για την δική του ΑΕΚ ανέπτυξε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ο Τραϊανός Δέλλας. Το τρίπτυχο της σωστής λειτουργίας και οι δοκιμασίες του Καμπόλη. Τρελαμένος ο κόσμος. Με τηλεοπτική μετάδοση το φιλικό με Καλαμαριά (video+pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Το πρώτο φιλικό στο Πήλιο πλησιάζει (Τετάρτη 14/8 18:00) και ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε στην απογευματινή προπόνηση βάση στο σωστό κοντρόλ την καλή πάσα και το τρέξιμο. Αυτό ζητούσε όλη την ώρα και το απαιτούσε από τους παίκτες του.

« Θέλω να κάνετε καλό κοντρόλ, να δίνετε σωστές πάσες και να τρέχετε. Το ένα εξαρτάται από το άλλο, αν κάνετε λάθος στο ένα από αυτά τότε θα κάνετε λάθος και στο επόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας στους παίκτες του και συνέχισε:

« Σηκώστε το κεφάλι σας και δείτε όλους τους συμπαίκτες σας. Μιλήστε τους να σας δούνε και εκείνοι. Μη φοβάστε να κάνετε λάθη. Εδώ τα λάθη δεν κοστίζουν, στο ματς θα μας κοστίσουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ασκήσεις που κάνουν, μέρα με την μέρα φτάνουν στο επίπεδο που επιθυμεί ο Κολοσσός. Ακριβώς αυτό τους τόνισε σε ένα διάλειμμα της άσκησης. "Παιδιά, τις ασκήσεις αυτές τι έχουμε κάνει και στην Αθήνα και θα συνεχίσουμε να τις κάνουμε. Το ζητούμενο είναι κάθε φορά που εκτελούμε κάποια άσκηση, να φτάσουμε στο τέλειο".

Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα, τρέξιμο...
INTIME SPORTS

Η άμυνα με Δέλλα, η επίθεση με Μπόρμπόκη

Σε δύο ομάδες χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης οι οποίοι προπονήθηκαν στα δύο μισά των γηπέδων. Συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας είχει πάρει τους αμυντικούς στο ένα μισό ενώ στο υπόλοιπο μισό του γηπέδου προπονήθηκαν οι επιθετικοί μαζί με τον Βασίλη Μπορμπόκη.

Μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων τα δύο γκρουπ ενώθηκαν και έπαιξαν επίθεση εναντίον άμυνας. Δύο ομάδες για επίθεση, δύο ομάδες για άμυνα. Στην συγκεκριμένη άσκηση η λέξη που ακούστηκε τις περισσότερες φορές, ήταν μια: "Γρηγορα, γρήγορα, γρήγορα".

Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα, τρέξιμο...
INTIME SPORTS

Τους... λιώνει ο Καμπόλης

Ο προπονητής τερματοφυλάκων συνεχίζει να τσιτώνει τους γκολκίπερ της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένου και του 16χρονου Ντούνη. Στην απογευματινή προπόνηση στα Χάνια του Πηλίου, ο Κώστας Καμπόλης συνέχισε τις ασκήσεις σε αμείωτο ρυθμό με τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ να δέχονται τις "οβίδες" του προπονητή τους.

Μάλιστα, σε μια από τις ασκήσεις, ο προπονητής τερματοφυλάκων έκανε 4 σουτ στον Βούρα από τα οποία τα 3 συνεχόμενα βρήκαν στο δοκάρι. Ο Καμπόλης γύρισε και είπε στο Βούρα χαρακτηριστικά: « Βρήκα τρεις συνεχόμενες φορές δοκάρι», με τον γκολκίπερ να απαντά: « Ναι αλλά εγώ κράτησα το μηδέν».

Ο κόσμος είναι τρελαμένος

Μέχρι στιγμής, επί τρεις μέρες δεν έχει γίνει καμία απογευματινή προπόνηση χωρίς κόσμο. Από τον Βόλο, από την Αθήνα, σταματούν τις διακοπές τους ή έρχονται μόνο για να δουν την ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την προπόνηση, οι παίκτες δεν σταματάνε να υπογράφουν και να φωτογραφίζονται, ανεβαίνοντας από τα γήπεδα στα δωμάτια.

Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα, τρέξιμο...
INTIME SPORTS

Στη NOVA το ματς με Καλαμαριά

Όπως είναι γνωστό η NOVA πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ για την εφετινή χρονιά, τόσο για τα επίσημα ματς όσο και τα φιλικά.

Λόγω των εγκαταστάσεων τα πρώτα δύο φιλικά ήταν δύσκολο να υπάρξει κάλυψη, το ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς η συνδρομητική τηλεόραση ήθελε να το δείξει και για αυτό επιλέχθηκε το ιδανικότερο γήπεδο προκειμένου να βγει η κάλυψη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ