ΑΕΚ

Στον αέρα του Κλωναρίδη!

Στον αέρα του Κλωναρίδη!
INTIME SPORTS

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην υπόθεση Κλωναρίδη που μπορεί να τινάξει την συμφωνία με την Λιλ. Άλλαξαν τον τρόπο αποπληρωμής οι Γάλλοι, κάθετα αντίθετη η ΑΕΚ!

Από το πρωί της Πέμπτης είχε γίνει γνωστή η δύσκολη απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πώληση του Κλωναρίδη στην Γαλλική Λιλ. Η συμφωνία μίλαγε για κατάθεση των 800.000 ευρώ έως και την 6η Ιουνίου συν τους επιπλέον όρους. Το Βράδυ της Πέμπτης, η μετακίνηση του νεαρού της Ένωσης ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Το πρωί της Παρασκεύης οι πληροφορίες κάναν λόγο για ανταλλαγή των τελικών εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες και η ανακοίνωση ήταν ζήτημα χρόνου. Πρίν από λίγη ώρα όμως τα πράγματα στράβωσαν μετά και την αλλαγή της συμφωνίας από μεριάς των Γάλλων με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Βίκτωρα να μην είναι δεδομένη.

Αποφάσισαν αλλαγή ημερομηνίας κατάθεσης των 800.000

Από την αρχή της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο Θωμάς Μαύρος ήταν αντίθετος στην πώληση του Κλωναρίδη, αλλά η τραγική οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και η 7η Ιουλίου που "παραμόνευε" για την αποπληρωμή της δόσης του άρθρου 44, ήταν οι μόνοι λόγοι που ανάγκασαν και τον Μαύρο να δώσει το τελικό οκ.

Η όλη όμως απόφαση της ΑΕΚ στηρίχτηκε στην εξασφάλιση των χρημάτων της μεταγραφής μέχρι και την 6η Ιουνίου, προκειμένου να γινόταν και η εξόφληση της δόσης. Οι αλλαγή των πλάνων από τους Γάλλους, άλλαξαν και την απόφαση της ΑΕΚ!

Η γαλλική ομάδα, αιφνιδίως αποφάσισε να να αλλάξει τους όρους αποπληρωμής της απόκτησης του παίκτη και να αλλάξει την καταβολή των 800.000 ευρώ από 6 Ιουνίου σε 31!

Στο άκουσμα της πρότασης των Γάλλων, οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάτησαν "φρένο". Η συγκεκριμένη απόφαση της Λιλ, είναι ικανή να χαλάσει την μεταγραφή καθώς στην Ένωση δεν θέλανε να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά το έκαναν από ανάγκη για την δόση του 44. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν θα έχει λεφτά από την μεταγραφή στις 7 Ιουλίου, δεν θα πει ναι στην πώληση!

Πιέσεις το Σαββατοκύριακο, απόφαση την Δευτέρα

Αυτό που απομένει πλέον, είναι οι διαπραγματεύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην διοίκηση της ΑΕΚ και την Λιλ. Οι κιτρινόμαυροι θα πιέσουν τους Γάλλους να κάνουν πράξη την αρχική συμφωνία των δύο ομάδων και να πληρωθεί κανονικά το ποσό στις 6 Ιουλίου, ειδάλλως η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ