ΑΕΚ

Τελειώνει του Κλωναρίδη στη Λιλ!

Τελειώνει του Κλωναρίδη στη Λιλ!
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ!

Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την κρίσιμη μέρα της 7ης Ιουλίου που πρέπει να πληρωθεί η δώσει του άρθρου 44, δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους που τρέχουν τα ζητήματα της ΠΑΕ να κάνουν και τους ανάλογους "ελιγμούς".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, αυτή την ώρα έχουν ξεκινήσει οι τελικές διαπραγματεύσεις των κιτρινόμαυρων με την γαλλική ομάδα, προκειμένου να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από την συγκεκριμένη πώληση.

Τα δύο "θέλω" της ΑΕΚ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Λιλ είναι λίγο πάνω από τις 800.000 ευρώ και απο εκεί και πέρα η διοίκηση της ΠΑΕ ζητάει δύο επιπλέον όρους.

- Γίνεται προσπάθεια προκειμένου η ΑΕΚ να έχει ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

- Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ζητήσουν από την γαλλική ομάδα, να κρατήσουν τον Κλωναρίδη ως δανεικό για ένα χρόνο (με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα να θεωρείται δεδομένη).

Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης Κλωναρίδη και όλα δείχνουν πως ο Βελγικής καταγωγής χάφ, το βράδυ της Πέμπτης πιθανότατα να ανήκει σε άλλη ομάδα. Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη...

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γίνουν ως τις 6 Ιουλίου προκειμένου το δύσκολο εγχείρημα του Μαύρου να αποκτήσει γερές βάσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ