ΑΕΚ

Μαύρος: "Με βαριά καρδιά είπα "Ναι" στην πώληση Κλωναρίδη"

Μαύρος: "Με βαριά καρδιά είπα "Ναι" στην πώληση Κλωναρίδη"
Μαύρος INTIME SPORTS

Για ακόμα μια φορά, ο Θωμάς Μαύρος επέλεξε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον κόσμο της ΑΕΚ και να τους σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και την πώληση-αδιέξοδο του Κλωναρίδη.

Η επικείμενη πώληση του Βίκτωρ Κλωναρίδη έχει δημιουργήσει προβληματισμό στον κόσμο της ΑΕΚ, που βλέπει με δυσαρέσκεια την συγκεκριμένη κίνηση, αν και δεν γνωρίζει ακριβώς την τραγική κατάσταση της ΑΕΚ. Ο Θωμάς Μαύρος, με προσωπικό του μήνυμα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Θωμά Μαύρου:

" Αγαπημένοι μου φίλοι, σέβομαι τις απόψεις σας και τις αντιδράσεις για όλα τα θέματα και ειδικότερα για αυτό του Κλωναρίδη. Κανείς μας δεν ήθελε και πρώτος εγώ να φύγει από την ομάδα μας οποιοσδήποτε καλός παίκτης. Προσπάθησα να πάρω την παράταση στο θέμα του Κλωναρίδη αλλά η ομάδα που θα τον αγοράσει δεν μου άφησε περιθώριο παραπάνω από δύο μέρες. Τα οικονομικά της ομάδας μας είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που έπρεπε να πάρουμε απόφαση εδώ και τώρα. Με βαριά καρδιά, είπα και εγώ το ναι.

Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι θα βγάλουμε καινούρια ταλέντα όπως ο Κλωναρίδης. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας και καλώς ή κακώς να το αποδεχτούμε ότι αυτή τη στιγμή κάνουμε αγώνα για να μαζέψουμε χρήματα για να πληρώνουμε ακόμη και τη ΔΕΗ και διάφορα αναγκαία έξοδα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Τα άμεσα και αναγκαία έξοδα που χρωστάμε αυτή τη στιγμή είναι 10-12 εκ. ευρώ.

Αν δεν μαζευτούν αυτά και κάποια παραπάνω για να έχουμε να κινούμαστε τη νέα χρονιά η ομάδα δεν μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Όλη η προσπάθεια μου θα μείνει μια ανάμνηση. Επαναλαμβάνω και σας λέω να το κατανοήσετε πλήρως και αυτή είναι η αλήθεια, ότι η σωτηρία της ομάδας στον οικονομικό τομέα είναι η αρχική πρότασή μου, δηλαδή τα 20 ευρώ των ΑΕΚτζήδων εντός κι εκτός Ελλάδος.

Υπηρεσία στατιστική έβγαλε ότι στην Ελλάδα είμαστε 800.000 ΑΕΚτζήδες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με 20 ευρώ μόνο εντός Ελλάδος χωρίς να υπολογίζουμε τους Έλληνες του εξωτερικού και τους εύπορους και εφόσον βάλουμε όλοι μας το άθροισμα είναι 16.000.000 ευρώ. Αν προσθέσουμε και τα διαρκείας που είναι μια πολύ καλή κίνηση για μια καυτή έδρα γύρω στα 4-5 εκ. Καταλαβαίνετε ότι το ποσό πηγαίνει γύρω στα 20 εκ. αφαιρούμε τα 12 που είναι οι υποχρεώσεις μας γενικώς και μας μένουν 8 εκ. για την τρέχουσα περίοδο ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε απερίσπαστοι και αξιοπρεπείς. Ευελπιστώντας ότι απαλλαγμένοι από τον οικονομικό βραχνά θα είμαστε ιδιαίτερα ελκυστικοί στον οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή. Οποιαδήποτε άλλη κατάσταση κατά την άποψή μου μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει τη λύση για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Ένιωσα την ανάγκη να σας πω αυτά γιατί αυτή είναι η αλήθεια να τη γνωρίζετε κι άμα θέλετε να σώσουμε την ΑΕΚ όλοι μας αυτός είναι ο δρόμος. Όλα όσα ακούγονται και λέγονται για λύσεις για μένα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Σας ευχαριστώ

Με αγάπη, Θωμάς"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ