ΑΕΚ

Στον "αέρα" το ταξίδι της ΑΕΚ στην Λιβαδειά!

Στον "αέρα" το ταξίδι της ΑΕΚ στην Λιβαδειά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακατατάξεις στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ λόγω κακοκαιρίας είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά.

Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει την δυνατότητα να "παγώσει" τον χρόνο προκειμένου να πάρει αποφάσεις για να βγει από τη δίνη της αγωνιστικής κρίσης, αλλά είναι υποχρεωμένη και να συνεχίσει σε... φουλ ρυθμούς. Αύριο (10/1) η Ένωση έχει ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και σε λίγη ώρα θα έπρεπε κανονικά η αποστολή να ταξιδέψει για την Λιβαδειά.

Ωστόσο η αναχώρηση ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Λεβαδειακού είναι ήδη σε κακή κατάσταση λόγω του χιονιού, ενώ η πρόγνωση της ΕΜΥ, είναι για νέα επιδείνωση του καιρού. Επομένως στην ΑΕΚ παρακολουθούν την εξέλιξη του καιρού, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί η αποστολή, χωρίς λόγω. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα ληφθεί οριστική απόφαση.

Αν πάντως η αποστολή ταξιδέψει κανονικά στη Λιβαδεια, θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Πέτρος Μάνταλος πήρε την θέση του Άνταμ Τζανετόπουλου, που είναι μια "ανάσα" από τον δανεισμό του στον Ηρακλή και ο Βασίλης Μπάρκας τη θέση του Ηλία Βούρα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πιο περίπλοκη απόφαση
Σχόλιο Β. Βόγλης: Η τρικυμία της ΑΕΚ
Τίκας στο Άρης - Ολυμπιακός, Πουλημάς στη Λεωφόρο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ