ΑΕΚ

Στο ταμείο της "Δικέφαλος 1924" τα 40 από τα 65εκ!

Στο ταμείο της "Δικέφαλος 1924" τα 40 από τα 65εκ!

Το ποσό για την χρηματοδότηση του συνολικού έργου έχει συμπληρωθεί κατά τα 2/3 της συνολικής του αξίας. Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από τα 30 εκ. της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" τα 20 εκ. βρίσκονται ήδη στα ταμεία της εταιρείας!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Ναός θα ανήκει στην ομάδα και το λαό της παρά το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί ο ίδιος να βάλει τα περισσότερα χρήματα για να καλύψει το συνολικό ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει το έργο, αν και εφόσον υπάρξουν κάποιοι επιχειρηματίες που δήλωσαν ότι θα βάλουν και δεν θα το κάνουν ή που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν γενικά με το νέο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, στα ταμεία της «Δικέφαλος 1924» έχουν μαζευτεί ήδη 20 εκατ. ευρώ από τους μετόχους μετά την ΑΜΚ, ενώ αν υπολογίσουμε και τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας, τότε από τα 65 εκατ. του συνολικού ποσού που θα χρειαστεί, λείπει μόνο το 1/3.

Τα χρήματα αυτά θα προέλθουν και από την εμπορική ονομασία του γηπέδου, αλλά και από την συνεργασία του Δημήτρη Μελισσανίδη με επιφανείς ΑΕΚτζήδες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ