OPINIONS

Θα γίνει ο πρόεδρος των προέδρων!

Θα γίνει ο πρόεδρος των προέδρων!
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την παρουσίαση του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς το οποίο θα οδηγήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην κορυφή της πυραμίδας των σπουδαίων ευεργετών. Δεν είναι το γήπεδο, αλλά όσα αυτό θα φέρει…

Τις συναισθηματικές υπερβολές λέω να τις αποφύγω… Όσοι βρεθήκαμε εκεί, στον ίδιο χώρο, οι τυχεροί 600 και κάμποσοι λαθραίοι παραπάνω (και μαγκιά τους που κατάφεραν να εισβάλουν χωρίς ακρότητες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και να το ζήσουν), ξέρουμε καλά… Το ίδιο γνωρίζετε πλέον και όλοι εσείς που το παρακολουθήσατε στους διαδικτυακούς χώρους. Έρχεται κάτι μοναδικό!

Σημασία στη ζωή δεν έχει (μόνο) το τι λέει κάποιος, αλλά ποιος είναι αυτός που το λέει. Και ασφαλώς πως το παρουσιάζει! Πολλοί θα αντιληφθήκατε ότι η δουλειά ούτε πρόχειρη είναι, ούτε ανέφικτη, παρόλο που σε άλλες περιόδους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ουτοπική.

Ναι, αν αυτό το κομψοτέχνημα το παρουσίασαν ο Αδαμίδης, ο Κασνακίδης ή ο Θανόπουλος, σήμερα θα γελούσαμε. Και δικαιολογημένα… Το φέρνει ενώπιόν μας ωστόσο ο Μελισσανίδης. Έχει κι αυτό τη σημασία του.

Κάτι παραπάνω από ένα γήπεδο

Κι αν ακόμα έχετε αντιστάσεις, παραμένετε δύσπιστοι ή δεν πείθεστε, σκεφτείτε απλά το εξής: Θα έμπαινε ο (κατά πολλούς) σημαντικότερος επιχειρηματίας (και όχι ένας κοινός τυχοδιώκτης που προσπαθεί να γίνει γνωστός μέσω μίας μεγάλης ομάδας ποδοσφαίρου) της χώρας σε αυτή τη διαδικασία εν καιρώ παντοδυναμίας του, αν δεν είχε δέσει ένα τέτοιο έργο από κάθε πλευρά;

Σεβασμός και δέος…

Πέραν όλων αυτών, στέκομαι στο εξής… Στον απέραντο σεβασμό του Δημήτρη Μελισσανίδη σε όλους όσοι προηγήθηκαν ή ακολούθησαν εκείνου και μάτωσαν για την ΑΕΚ. Στον τεράστιο Λουκά Μπάρλο που δέσμευσε την περιουσία του και κινδύνεψε να μείνει στην ψάθα για την ΑΕΚ. Στον σπουδαίο Νίκου Γκούμα ο οποίος θα πάρει ξανά την ιδιαίτερη θέση του στον επόμενο ναό.

Ακόμα και σε εκείνους που του πήγαν κόντρα και έφραξαν το δρόμο ώστε να είχε αποκτήσει η Ένωση το δικό της γήπεδο από το 2005, όπως ο Ντέμης Νικολαΐδης! Είχε περίοπτη θέση και τον δικό του χρόνο στο video της παρουσίασης. Χαλάλι άλλωστε…

Από αγκάθι βγαίνει ρόδο! Αν δεν είχε μπει τότε το εντελώς αναίτιο STOP στην πρώτη απόπειρα «Αγιάς Σοφιάς», σήμερα δεν θα είχαμε τη δεύτερη έκδοσή της. Η οποία καταδεικνύει την τεράστια επιθυμία του Μελισσανίδη να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα έργο με πρωτοτυπία παγκόσμια και μοναδικότητα που δεν θα αντιγράφεται.

Όσα δεν είδατε από την παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς"

Όποιος κι αν δει το και (αναπόφευκτα) εκστασιαστεί, δεν θα μπορεί να το αντιγράψει… Διότι τούτο το γήπεδο, μπορεί να ανήκει σε μόνο μία ομάδα: στην ΑΕΚ! Γι αυτό (και όλα τα προαναφερθέντα) ο Μελισσανίδης θα αναγνωριστεί μελλοντικά ως ο πρόεδρος των προέδρων.

ΥΓ. Όχι, δεν είδαμε μπουλντόζες ακόμα. Καιρό όμως το σκεφτόμουν αυτό... Που είναι κρυμμένοι εκείνοι οι περισπούδαστοι εξυγιαντές της αφ’ υψηλού κριτικής, πρώην μέλη της ΑΕΚ και χαζεμένα golden boys που νόμιζαν ότι τα ήξεραν όλα και τα χλεύαζαν μέχρι προσφάτως όλα; Γατάκια, σας έφαγε ο Τίγρης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ