ΑΕΚ

Στις επτά οι απουσίες με ΠΑΣ. Έξω και ο Λεονάρντο

Στις επτά οι απουσίες με ΠΑΣ. Έξω και ο Λεονάρντο
Λεονάρντο, τραυματισμός INTIME SPORTS

Δυσάρεστα τα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς ο Λεονάρντο υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και τρέχει να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος άσος του δικεφάλου, μετά το άσχημο χτύπημα που δέχτηκε από τον συμπατριώτη του Γκουστάβο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγω για κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Τελικά τα πράγματα ήταν χειρότερα καθώς ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, πράγμα που σημαίνει πως η απουσία του κυμαίνεται περίπου στις 15 μέρες.

Ο Γιάννης Αραμπατζής θα είναι στα γραφεία τουSport24.grτην Τρίτη (6/12) και ώρα 15:30 για να συζητήσει μαζί σας όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ κι όχι μόνο.

Ο Λεό θα ξεκινήσει άμεσα φυσιοθεραπεία, προκειμένου να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου. Τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Στουρμ Γκρατς είναι σίγουρο πως θα τα χάσει.

Τέσσερις ακόμα για να κλείσει ενδεκάδα

Ο τραυματισμός του Λεονάρντο έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Λύμπε, Καφέ, Βάργκας, Δέλλα και Γκούντγιονσεν που είναι τραυματίες και θα λείψουν πάνω από 20 μέρες, ενώ και ο Γκέντσογλου είναι εκτός καθώς δεν υπολογίζεται πλέον.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, η βοήθεια του κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου (10/12 19:30 ΟΑΚΑ) είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ