ΑΕΚ

Στην Αθήνα άμεσα ο Βιντιάδης

Στην Αθήνα άμεσα ο Βιντιάδης
INTIME SPORTS

Ο εφοπλιστής που παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη μαύρη μοίρα της ΑΕΚ, αναμένεται στην Αθήνα εντός της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις και να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στη σωτήρια για την Ένωση αγορά των μετοχών.

Με τη δική του θέληση και επιθυμία αποκαλύφθηκε ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι ο άνθρωπος ο οποίος επιθυμεί να πρωτοστατήσει στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ τραβώντας της από τον βούρκο στον οποίο έχει βουλιάξει εξαιτίας της απροθυμίας των Νοτιά και Παππά να πληρώσουν τα χρέη που άφησαν πίσω τους κι ενώ αμφότεροι παραμένουν ενεργοί μεγαλομέτοχοι (καθώς η μεταβίβαση των μετοχών του δεύτερου στους Supporters δεν έχει ολοκληρωθεί και από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί).

Ο Βιντιάδης αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα καθώς όπως είπε στον πρόεδρο της εταιρίας Ανδρεά Δημητρέλλο, έφτασε πλέον η στιγμή να διαπιστώσει και από κοντά τα πραγματικά χρέη της εταιρείας. Αν αυτά δεν ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ (όπως έχει ήδη προφορικώς ενημερωθεί) τότε εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προχωρήσουν στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Το who is who της οικογένειας

Η οικογένεια Βιντιάδη έχει στην ιδιοκτησία της την εταιρεία Niva Shipping Ltd, την οποία ίδρυσε το 1978 ο Βασίλης Βιντιάδης. Πρόκειται για ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς ξηρού φορτίου, με έδρα τον Πειραιά και γραφεία στην Μουμπάι (Ινδία), αλλά και το Ντουμπάι. Επίσης, συμφερόντων της οικογένειας Βιντιάδη είναι και η εταιρεία Global Oceanic Carriers, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ΑΙΜ του Λονδίνου από το 2005.

Μάλιστα, τότε ήταν η πρώτη αμιγώς ναυτιλιακή εταιρεία που κατάφερε να εισαχθεί στο χρηματιστήριο της βρετανικής πρωτεύουσας και -μόνο από αυτή τη διαδικασία- άντλησε το ποσό των 41 εκατ. δολαρίων...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι δεδηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια αγοράζει εισιτήριο διαρκείας της ομάδας και παρακολουθεί τους αγώνες της όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ