ΑΕΚ

Από τον Μάιο ξεκίνησε... το φλερτ

Από τον Μάιο ξεκίνησε... το φλερτ
Δημητρέλος, ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Από τον περασμένο Μάιο είχε ξεκινήσει το φλερτ ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Βιντιάδη, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να κρατάει την συγκεκριμένη επαφή ως επτασφράγιστο μυστικό. Η πίεση προς την οικογένεια Βιντιάδη είχε ξεκινήσει από τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Πέτρο Παππά το 2011

Από το 2011 και επί προεδρίας Σταύρου Αδαμίδη είχε ξεκινήσει η "πίεση" προς την γνωστή οικογένεια Βιντιάδη για την εμπλοκή τους στα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα στις πρώτες επαφές είχε παίξει τον ρόλο του και ο Πέτρος Παππάς, αλλά ο Βασίλης Βιντιάδης (πατέρας του Δημήτρη Βιντιάδη) είχαν αρνηθεί.

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2011 και σε επιμονή των δημοσιευμάτων εκείνη την εποχή, ο γιος του Βασίλη Βιντιάδη, είχε προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης μέσω της ναυτιλιακής εταιρίας τους Niva Shiping LTD.

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ ημών και οποιουδήποτε μέλους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουδέποτε μας προτάθηκε να συμμετάσχουμε ως επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους επενδύσεις", ανέφερε η ανακοίνωση με την υπογραφή του Δημήτρη Βιντιάδη.

Από τον Μάιο ξεκίνησε... το φλερτ
Ανακοίνωση διάψευσης Βιντιάδη 2011

Ψάχνει λύση ο Παππάς, διαψεύδει ο Βιντιάδης

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του GOAL της επομένης μέρας, στις 22/4 του 2011, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πέτρος Παππάς, ψάχνει για λύση με τον Βιντιάδη να διαψεύδει τις φήμες.

Από τον Μάιο ξεκίνησε... το φλερτ
δημοσίευμα, Βιντιάδης, ΑΕΚ

Υπήρχε καπνός τον Απρίλιο του 11', άναψε φωτιά τον Μάιο του 12'

Κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι, από την ημέρα διάψευσης, με την οικογένεια Βιντιάδη να δέχεται αρκετές πιέσεις ακόμα και από "εξωτερικούς" παράγοντες της ΑΕΚ, για να φτάσουμε στον περασμένο Μάιο, όταν ξεκίνησε το φλερτ του Δημήτρη Βιντιάδη με την ΠΑΕ και τις επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημήτρελο.

Σε όλο αυτό το διάστημα, ο πρόεδρος της Ένωσης, κράτησε κρυφό το φιλολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με προκατόχους του που χρησιμοποιούσαν την οποιαδήποτε κίνηση γύρω από την ΑΕΚ, ως ασπίδα.

Παρότι γνώριζε ο Ανδρέας Δημητρέλος τις όποιες κινήσεις γινόντουσαν από την πλευρά Βιντιάδη, ο ίδιος προτιμούσε να προσπαθεί να κρατήσει την ΑΕΚ στην ζωή τους προηγούμενους μήνες, περιμένοντας κάτι χειροπιαστό που να μπορεί να αποτελεί ελπίδα για το μέλλον της Ένωσης.

Μάλιστα η συγκεκριμένη επιλογή, όσον αφορά την μη δημοσίευση του πιθανού ενδιαφέροντος Βιντιάδη, φάνηκε και από την στάση του στην επεισοδιακή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 1/8, όταν και ο κ. Δημητρέλος υποστήριζε πως καλό θα είναι να υπάρξει υπομονή και να μην γίνουν αυτήν την περίοδο αλλαγές, μέχρι να περάσει ο Αύγουστος. Γνωρίζοντας προφανώς τις όποιες κινήσεις γινόντουσαν του Δημήτρη Βιντιάδη στο παρασκήνιο.

Το φιλολογικό έγινε επίσημο

Με την ΑΕΚ να αγωνιά τον τελευταίο μήνα για το μέλλον της και την κάθε μέρα του Αυγούστου να εμφανίζονται όλο και περισσότερα εμπόδια, ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθούσε να κρατήσει όρθια την ομάδα, προκειμένου το πιθανό επίσημο ενδιαφέρον να είχε νόημα, βρίσκοντας την ΑΕΚ στην Superleague.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/8), στα χέρια του Ανδρέα Δημητρέλου, έφτασε επίσημο έγγραφο με το οποίο εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από Consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών, μεταξύ των οποίων και ο εφοπλιστής Δημήτρης Βιντιάδης.

Αυτό που ζητήθηκε και επίσημα, είναι η έναρξη οικονομικού και νομικού ελέγχου της εταιρείας, προκειμένου σε διάστημα 20-25 ημερών, αν όλα πάνε καλά, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η ΠΑΕ ΑΕΚ να αλλάξει χέρια. Κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πως στα χέρια των επενδυτών βρίσκονται ήδη όλα τα νούμερα που αφορούν τα οικονομικά της εταιρείας, αλλά όχι με επίσημη μορφή. Δηλαδή, στην ουσία, αυτό που θα γίνει από τους επενδυτές, είναι να συγκρίνουν και να επιβεβαιώσουν τα οικονομικά στοιχεία που ήδη γνωρίζουν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το ενδιαφέρον για την κιτρινόμαυρη εταιρεία, έγινε επίσημο αφού υπήρξαν στα χέρια τους τα οικονομικά στοιχεία (έστω και με ανεπίσημο τρόπο), πράγμα που εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς πως τα νούμερα που είδαν Έλληνες και ξένοι επενδυτές δεν τους φόβισαν για να κάνουν πίσω, αντιθέτως, επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον της ΑΕΚ...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ