ΑΕΚ

Τα ήξεις-αφήξεις του Κούτσια

Τα ήξεις-αφήξεις του Κούτσια
Κουτσιανικούλης INTIME SPORTS

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται ότι έχει για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (ανήμερα της Παναγίας), ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έκανε όνειρα για την αναζωογόνηση της καριέρας του μέσω της ΑΕΚ.

Το πρωί της Πέμπτης άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις και το το ακόλουθο της Παρασκευής ζήτησε περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί καλύτερα αν η Ένωση θα ήταν για εκείνον η σωστή επιλογή...

Είχε αρχικώς αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές κλιμακωτές αποδοχές 270.000 ευρώ, ωστόσο κάποιος.., ξένος δάχτυλος τον έβαλε σε συλλογισμό.

Χθες το βράδυ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Βασίλη Τσιάρτα ότι σήμερα θα εμφανιστεί στα Σπάτα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει με την Ένωση.

Αν θα το πράξει; Ίδωμεν...

Εσείς διαβάστε: Από τον Μάιο ξεκίνησε... το φλερτ, Eπίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΑΕΚ από consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ