ΑΕΚ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση, νέο ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Σε καλό κλίμα η συνάντηση, νέο ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με τον αντιδήμαρχο της πόλης, Γιάννη Καλαμπόκη, συζητήθηκε το θέμα της υψομετρικής μελέτης που χρειάζεται η Ένωση έτσι ώστε να λάβει την οικοδομική άδεια γα την "Αγιά Σοφιά".

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Δήμου αναφορικά με την υψομετρική μελέτη που χρειάζεται η Ένωση για να κλείσει το φάκελο της και να πάρει την οικοδομική άδεια για την "Αγιά Σοφιά".

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το θέμα, από πλευράς Δήμου ζητήθηκαν διευκρινιστικά έγγραφα τα οποία και θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα από την ΑΕΚ, σε νέα συνάντηση που θα προγραμματιστεί.

Ανδριόπουλος: "Την άλλη εβδομάδα ελπίζουμε να τελειώσουμε..."

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, μετά το τέλος της συνάντησης με τους υπεύθυνους του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από την υψομετρική μελέτη, δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα δοθεί η οικοδομική άδεια, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφυγή των 17 στο ΣτΕ.

"Σήμερα έγινε ένα βήμα μπροστά. Συζητήσαμε με τον Αντιδήμαρχο για την υψομετρική μελέτη και στη επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παραδώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα που μας ζητήθηκαν", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδριόπουλος και συνέχισε: "Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι μιλάμε για ένα τεράστιο έργο για οποίο χρειάζονται πολλές διευκρινήσεις".

Σε ερώτηση για το πότε θα βγει η οικοδομική άδεια τόνισε: "Δεν θα σας πω ανακρίβειες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί οτιδήποτε, όπως έγινε και τώρα, οπότε δεν μπορούμε να προβλέψουμε".

Τέλος, για την προσφυγή είπε: "Ουδεμία σχέση έχει η προσφυγή με την οικοδομική άδεια. Η ΑΕΚ μποπρεί να πάρει την άδεια και να προχωρήσει κανονικά".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ