ΑΕΚ

Σε επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Σε επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος θα συνομιλήσει, είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά (εντός της ημέρας) με τον Ντέμη Νικολαΐδη για το θέμα του δανείου που θα εξασφαλίσει στην Ένωση την άρση της (με αναστολή) τιμωρίας από την UEFA.

Ο Νικολαΐδης είναι ενεργός και πάλι. Πολλοί (μηδέ - αν όχι προεξάρχοντος - του υπογράφοντος εξαιρουμένου) είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει καταστρώσει ήδη το σχέδιο επιστροφής του. Για το οποίο έχει ενημερώσει επί προσωπικού και τον αρχηγό της Original Δημήτρη Χατζηχρήστο (βρίσκονται σε καθημερινή επαφή λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr).

Στην παρούσα φάση πάντως αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τον δανεισμό της ΑΕΚ από τον Σαουδάραβα Ελ Σουνταϊρί. Αυτά τα 1,25 εκατ. ευρώ που απαιτούνται προκειμένου η ΠΑΕ να καλύψει τις απαιτούμενες οφειλές για να πείσει την UEFA ότι δικαιούται την άρση της (με αναστολή) τιμωρίας αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα αντληθούν από την προαναφερθείσα πηγή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλλος περιμένει (μέσω του Οικονομόπουλου) το κάλεσμα του Νικολαΐδη προκειμένου να ενημερωθεί για την προσπάθεια εκταμίευσης 1,2 εκατ. ευρώ με τα οποία η Ένωση θα καταφέρει να προχωρήσει στις απαιτητές πληρωμές και να αποφύγει τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν.

Το Sport24.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για όσα προκύψουν από τη μεγάλη προσπάθεια της Ένωσης να κερδίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια της και κατ’ επέκταση (εκτός άλλων) το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφικό σχεδιασμό το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ