ΑΕΚ

Ρότζερ, άδειασέ μας τη γωνιά…

Ρότζερ, άδειασέ μας τη γωνιά…
INTIME SPORTS

Απηυδισμένος από τα απλήρωτα ενοίκια, ο σπιτονοικοκύρης του Γκερέιρο ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να αδειάσει το σπίτι που του νοικιάζει η ΠΑΕ και μάλιστα αν γίνεται ακόμα και εντός της ημέρας! Η διοίκηση της ΑΕΚ λέει ότι θα λύσει το θέμα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διαμένει ο Ρότζερ Γκερέιρο με την οικογένειά του στην Κηφισιά (ανελλιπώς από το 2009) είχε κινήσει τις διαδικασίες της έξωσης εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας δεν είχε κάνει κάποια κίνηση τότε ώστε να το αποφύγει, μένοντας στα λόγια.

Σήμερα λοιπόν ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη επισκέφθηκε τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και παράλληλα να το αδειάσει, ενώ ο Γκερέιρο έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Βραζιλιάνος ήταν φανερά ενοχλημένος με τη διοίκηση της Ένωσης για όλο αυτό το περιστατικό, η οποία μάλιστα τον είχε διαβεβαιώσει ότι είχε μιλήσει με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη ώστε να βρεθεί μια μέση λύση.

Ο Κομπότης και το Ερωτοδικείο

Ο Γκερέιρο προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον οποίο βρήκε μετά από αρκετά τηλεφωνήματα. Το ποσό που χρειάζεται ώστε ο μέσος της Ένωσης να μην ξεσπιτωθεί λέγεται ότι έχει βρεθεί ήδη και αυτό που απομένει είναι να δοθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ώστε το θέμα να τελειώσει.

Σημειωτέων ότι ο Γκερέιρο διαμένει με τη σύζυγό του και την μόλις τριών μηνών κορούλα τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ