OPINIONS

Ο Κομπότης και το Ερωτοδικείο

Ο Κομπότης και το Ερωτοδικείο
Ερωτοδικείο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τον σοβαρό παράγοντα της Σούπερ Λίγκας, τον άνθρωπο κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτόν που θα γ... κόσμο ή θα κάτσει να τον γ... αν δεν ρίξει την ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική! Η σεξουαλικότητα στα καλύτερά της!

Να τον καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας είπατε; Και να χάσουμε τη συνέχεια που μας έταξε; Ο μοναδικά ερωτικός Γιάννης Κομπότης έδωσε ένα ξεχωριστό σασπένς στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ήδη παίζονται στοιχήματα: Θα «περιποιηθεί» αυτός τους ανθρώπους της ΑΕΚ (όπως αρχικά τους έταξε) ή θα κάτσει να τον «περιποιηθούν» εκείνοι αν δεν καταφέρει να τη ρίξει κατηγορία; Διότι της/τους το έταξε...

Όχι, γιατί να παρέμβει ο εισαγγελέας; Βρέθηκε ο άνθρωπος που έβαλε την ξεχωριστή πινελιά στο ανέραστο αυτό πρωτάθλημα κι εμείς θα σπεύσουμε να τον κάνουμε να απολογηθεί και να σωπάσει; Ντροπής πράγματα! Για να το λέει άλλωστε κάτι θα ξέρει, προφανώς θα το έχει ξανακάνει.

Το να πρωτοστατεί δηλαδή στο ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στη χαμηλότερη κατηγορία. Όχι, δεν θέλω να ξέρω, αν μάθουμε τα μυστικά του Γιάννη θα έχει χάσει κάθε νόημα αυτή η καταλυτική για την υγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου παραγοντική ύπαρξη.

Σας παρακαλώ... Αφήστε τον Γιάννη να εκφράζεται ελεύθερα! Να τάζει σεξουαλικές υποσχέσεις, να εκπληρώνει ερωτικές φαντασιώσεις. Πως θα μπορούσε να υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς Κομπότη; Υπάρχει ελληνική τηλεόραση χωρίς Βίκυ Μιχαλονάκου και Ερωτοδικείο; Έπαψε μαζί τους, έσβησε... Οι νύχτες μας έγιναν φτωχότερες, ας μην γίνουν τέτοια και τα κυριακάτικα ποδοσφαιρικά απογεύματά μας.

Οργή ΑΕΚ κατά Κομπότη

Μην το παίρνετε στραβά... Δεν έβρισε ο Γιάννης. Την ασυγκράτητη σεξουαλικότητά του εξωτερίκευσε και θέλει να μας δείξει πόσο μας αγαπάει. Εγώ δεν τον παρεξηγώ. Έχω κατανόηση. Βράζει το αίμα του, ξεχειλίζει από τεστοστερόνη. Αφήστε αυτόν τον ταπεινό υπηρέτη του ελληνικού ποδοσφαίρου να εκφράζεται ελεύθερα, μην περιορίζεται τη σκέψη του. Καλού κακού όμως, αγοράστε και κανένα τσίγκινο βρακάκι γιατί ποτέ δεν ξέρεις όταν του Γιάννη του έρχονται οι ορέξεις...

Επικροτώ τη στάση των ανθρώπων της ΑΕΚ την ιερή εκείνη στιγμή της ερωτικής εξομολόγησης, όταν η ψυχή ξεγυμνώνεται αποκαλύπτοντας την αδυναμία της. Μπροστά σε αυτή τη μεγαλοπρέπεια, οφείλεις να μένεις βουβός, να υποκλίνεσαι στο σπάνιο ερωτικό παραλήρημα μίας ευαίσθητης ύπαρξης που βρίσκει το σθένος να εξωτερικεύσει τον ανομολόγητο πόθο της. Μην τους ακούς Γιάννη Κομπότη, σε ζηλεύουν, εσένα, έναν αυθεντικό ποιητή του έρωτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ