ΑΕΚ

Ροντρίγκες: "Συνεννοηθήκαμε το γκολ με τον Αλμέιδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατίτο Ροντρίγκες ήταν εμφανώς ικανοποιημένος απ' την ευρεία νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, ενώ αποκάλυψε χαριτολογώντας πως το γκολ που πέτυχε ήταν προϊόν... συνεργασίας με τον Ούγκο Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Στάνισλαβ Ναμάσκο στο 17ο λεπτό και επικράτησε εύκολα με 4-0 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο σκόρερ του τέταρτου γκολ της Ένωσης, Πατίτο Ροντρίγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε χαριτολογώντας πως το γκολ που πέτυχε ήταν προϊόν... συνεργασίας με τον Ούγκο Αλμέιδα.

"Η συγκέντρωση υπάρχει πάντα. Νομίζω πως σ' αυτό το παιχνίδι ήμασταν πιο οργανωμένοι και μπορέσαμε και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν".

Για τη συνεργασία με τον Ντίντακ: "Αισθάνομαι πολύ καλά απ' την αριστερή πλευρά, καθώς και με τη συνεργασία που έχω με τον Ντίντακ. Η ομάδα έχει οργάνωση. Αυτό είναι που ζητάει ο προπονητής. Εγώ σιγά-σιγά αρχίζω να προσαρμόζομαι και κρατάω τη θέση μου".

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει ευκαιρία για σερί νικών: "Αυτός είναι ο στόχος. Να κάνουμε ένα σερί νικών ούτως ώστε, όταν έρθουν οι διακοπές των Χριστουγέννων, να έχουμε πάρει όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας".

Για το γκολ που σημείωσε και το δοκάρι του Αλμέιδα στην ίδια φάση: "Ο Ούγκο έχασε επίτηδες το γκολ γιατί μου το... όφειλε. Μου είπε πριν από αυτή τη φάση: 'Εγώ θα βρω το δοκάρι κι εσύ θα βάλεις το γκολ'".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε ανάσα η ΑΕΚ, 4-0 τον Λεβαδειακό
Τα γκολ του Σαββάτου (10/12) στη Super League
Μοράις: "Οι έντεκα που επιλέγω είναι πάντα οι καλύτεροι"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ