ΑΕΚ

Μοράις: "Οι έντεκα που επιλέγω είναι πάντα οι καλύτεροι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις υπερασπίστηκε τις επιλογές του για την ενδεκάδα, αλλά δεν μίλησε καθόλου για τις μεταγραφές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Έστω και αν ο Ζοσέ Μοράις παραμονές του ματς με τον Λεβαδειακό, το αρνιόταν, είναι δεδομένο πως ήταν πολύ πιεσμένος. Και ο Πορτογάλος τεχνικός για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε, έδειχνε τόσο ανακουφισμένος μετά την εμφατική νίκη με 4-0.

Ο Μοράις έδωσε δημοσίως συγχαρητήρια στους παίκτες του, υπερασπίστηκε τις επιλογές του στην ενδεκάδα αλλά και την περιβόητη ιστορία με το ερωτηματολόγιο στους παίκτες για την θέση του, όμως δεν έβγαλε ούτε… λέξη για την μεταγραφική ενίσχυση.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε. Σήμερα σκόραραν τέσσερα γκολ. Ξεκινήσαμε το ματς με πάρα πολύ ποιότητα. Και τελειώσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, όπου ένας 19χρονος μπόρεσε και σκόραρε και ακόμα ένας 19χρονος μπόρεσε να σκοράρει. Η ομάδα βελτιώνεται κάθε εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρχονται περισσότερες νίκες όπως η σημερινή, με φυσιολογικό τρόπο".

Για την επιλογή του Πέκχαρτ: "Αισθάνομαι πάντα καλά με τους έντεκα που επιλέγω να ξεκινώ το ματς. Διότι φαίνεται για μένα, πως είναι οι καλύτεροι που μπορούν να ξεκινήσουν την δεδομένη στιγμή. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουν καλά, διότι όταν ξεκινούν στο ματς, εγώ πιστεύω πως μπορούν να παίξουν καλά. Και όταν δεν παίζουν τόσο καλά, κάνω ανάλυση για να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι καλύτερα. Δουλεύουν σαν επαγγελματίες και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όλες τις ημέρες".

Για το ερωτηματολόγιο στους παίκτες για την θέση τους: "Μου αρέσει να κάνω πολλές ερωτήσεις στους παίκτες. Αυτές οι ερωτήσεις αφορούν πολλά πράγματα. Μπορεί να ρωτήσω εδώ εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας παντελόνι και το αγαπημένο χρώμα. Έτσι συλλέγεις περισσότερες πληροφορίες. Το να μαζεύεις πληροφορίες από την πρώτη πηγή, είναι καλύτερο από το να υποθέτεις".

Για το σύστημα: "Δεν έχω πολύ χρόνο για να δοκιμάσω πράγματα. Κάνω κάποια πράγματα, που βλέπω πως η ομάδα μπορεί να τα κάνει. Όταν το κάνω, το κάνω διότι έχω την πεποίθηση πως είναι το καλύτερο την δεδομένη στιγμή. Με την ποιότητα που ξέρω πολύ καλά πως έχουμε".

Για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: "Το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα πολύ καλό. Καταλαβαίνω πως σας ενδιαφέρει να μάθετε για το μέλλον. Αλλά εμένα με απασχολεί το παρόν και οι αγώνες που έχουμε άμεσα. Δουλεύουμε καθημερινά ώστε οι παίκτες που έχουμε να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να παίξουν. Είναι φυσικό να δουλεύουμε καθημερινά, έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, για να ξέρουμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα στο μέλλον. Σήμερα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε το μέλλον. Δεν θα σας δώσω κάποια απάντηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε ανάσα η ΑΕΚ, 4-0 τον Λεβαδειακό
Μοράις: "Η ομάδα έπαιξε με ηρεμία και προσωπικότητα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ