ΑΕΚ

Πως να έλεγα όχι στον Τίγρη;

Πως να έλεγα όχι στον Τίγρη;
INTIME SPORTS

Στις πρώτες δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, λίγο μετά την συμφωνία στα γραφεία της Aegean, μίλησε για την "επιστροφή" στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας ότι... «έχει το μάτι του Τίγρη για την ΑΕΚ»

Όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέλαβε ρόλο τεχνικού διευθυντή, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε το νο. 1 του ποδοσφαιρικού τμήματος, όταν ο Τραϊανός Δέλλας «κλείδωσε» τη θέση του προπονητή, όλοι μαζί, με μία φωνή, συμφώνησαν ότι « ο Κορδέρο πρέπει να μείνει στην ομάδα ότι κι αν συμβεί». Έπρεπε να βρεθεί και ο άνθρωπος-κλειδί!

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr σε διαδοχικά ρεπορτάζ (απόλυτη επιβεβαίωση), ο Βασίλης Τσιάρτας έπρεπε να διαδραματίσει το ρόλο αυτό. Και το έπραξε! Έφερε τον Κορδέρο πιο κοντά στην ΑΕΚ με τις πετυχημένες κινήσεις με τον Ισπανό να μένει εντυπωσιασμένος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

« Είμαι ευτυχισμένος... Ο Βασίλης με έπεισε ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα κι έτσι άρχισα να το σκέφτομαι ξανά. Όπως είχα τονίσει στην συνέντευξη που είχα παραχωρήσει στο AEK1924.gr πριν από αρκετούς μήνες, είχα μεγάλη επιθυμία να παραμείνω στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

Διαβάστε τις υπόλοιπες αποκλειστικές δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ