ΑΕΚ

Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό

Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό
INTIME SPORTS

Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League έχει αναγκάσει την ΑΕΚ να ψάχνει αντίπαλο για φιλική αναμέτρηση πριν τον επαναληπτικό του Κυπελλου με τον Φωκικό. Αναβλήθηκε ο αγώνας με ΑΕΛ

Ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με την ΑΕΛ από τις 23/8 πέρασε μέσα από... χίλια κύματα και τελικά αναβλήθηκε. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες είχαν κλείσει το φιλικό για την ημερομηνία που αναφέραμε, αλλά εκείνη την ημέρα η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει την Ρόμα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει για τις 6/9 αλλά αυτή τη φορά στο AEL Arena.

Προς το τέλος όμως της προηγούμενης εβδομάδας, η αστυνομία άρχισε να μπλοκάρει τον αγώνα, λόγω της ΔΕΘ με αποτέλεσμα να ήταν το παιχνίδι στον αέρα. Τελικά η αστυνομία της Λάρισας έδωσε τελικά απαγορευτικό με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μπορεί να διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΛ. Για να μην χαθεί το φιλικό, η ΑΕΚ πρότεινε να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά σήμερα η απόφαση της ΑΕΛ ήταν αρνητική (μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου) με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί επ' αόριστο καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει το παιχνίδι αλλά σε κάποια ημερομηνία μέσα στη σεζόν που θα τις βολεύει.

Πλέον στην ΑΕΚ ψάχνουν αντίπαλο για το Σάββατο, καθώς την επόμενη βδομάδα η Ένωση έχει τον επαναληπτικό με τον Φωκικό (12/9) και ο Δέλλας δεν θέλει να πάει στο ματς χωρίς οι ποδοσφαιριστές του να έχουν στα πόδια ακόμα ένα ματς. Μπορεί οι προπονήσεις να ξεκίνησαν και πάλι να είναι διπλές από σήμερα, με τρέξιμο το πρωί και μπάλα το απόγευμα, αλλά ο Τράαι γνωρίζει πως είναι διαφορετική η ένταση και ο ρυθμός ενός ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ