ΑΕΚ

Ψάχνει για την υπέρβαση

Ψάχνει για την υπέρβαση

Πολλές δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Ν' Ζονγκμπιά αλλά στην ΑΕΚ έχουν διάθεση να το παλέψουν.

Στην βρετανική αγορά είχαν στρέψει εδώ και πολύ καιρό το βλέμμα τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπως είχατε ήδη διαβάσει στο Sport24.

Άλλωστε ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ενημερώσει πως μπορούν να βρεθούν καλές ευκαιρίες, ειδικά τέτοια εποχή. Τελικά το βλέμμα έπεσε πάνω στον Σαρλ Ν' Ζονγκμπιά.

Αλλά η περίπτωση του δεν είναι διόλου εύκολη για περισσότερους από έναν λόγους. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Γάλλος θα φύγει από την Άστον Βίλα, καθώς αφενός δεν υπολογίζεται, αφετέρου έχει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Όμως ακόμα και αν μείνει ελεύθερος, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, δεν σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για να μπορέσει να τον αποκτήσει η ΑΕΚ. Παρόλο που οι "κιτρινόμαυροι" σκοπεύουν να το παλέψουν βάζοντας στο παιχνίδι και τον Πογέτ.

Ο Ν' Ζονγκμπιά καταρχήν δεν είναι διόλου βέβαιο πως είναι "ψημένος" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πριν τα Χριστούγεννα, όταν και βεβαιώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα ούτε του συμπατριώτη του νέου προπονητή της Βίλα, είχε αρχίσει να ψάχνεται προς Αμερική μεριά και το MLS.

Βεβαίως προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά ούτε και από κάποιο άλλο σύλλογο. Με την ΑΕΚ να είναι η πρώτη που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Όμως αν ο Ν' Ζονγκμπιά λύσει το συμβόλαιο του με την Βίλα, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Ενδεχομένως να προκύψουν ακόμα και ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, που να ενδιαφερθούν για τον Γάλλο.

Άλλωστε ένας από τους λόγους που η Βίλα είναι επιφυλακτική ως προς την λύση του συμβολαίου του Ν' Ζονγκμπιά, είναι το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε... ανταγωνιστή για την παραμονή στην κατηγορία.

Πάντως η ΑΕΚ την περίπτωση του Γάλλου την παρακολουθεί. Και είναι αποφασισμένη να την παλέψει. Ενδεχομένως θα την... εξυπηρετούσε περισσότερο ο παίκτης να μην είναι έμενε ελεύθερος και να το έψαχνε με τον δανεισμό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ