ΑΕΚ

Πρώτα η σωτηρία της ΑΕΚ και μετά απόδοση ευθυνών

Πρώτα η σωτηρία της ΑΕΚ και μετά απόδοση ευθυνών

Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου, επιβάλει σε όλους τους μετόχους πρώτα να σώσουν και μετά να αποδοθούν ευθύνες. Έχουμε χρόνο...

Επειδή ως Έλληνες έχουμε αρκετά στραβά και πάντα στα δύσκολα αντί να βρούμε τη λύση, αρχίζουμε να φωνάζουμε και μοιράζουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά, η κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν επιτρέπει τέτοια αντίδραση σε κανέναν.

Η Αθλητική Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως κινδυνεύει με αφανισμό ( στα μάτια μου 3τής αποκλεισμός από Ευρώπη και πιθανός υποβιβασμός στην Football League ως τέτοιος φαντάζει) και πολυτέλεια για συζητήσεις, ραντεβουδάκια, καφεδάκια με λογιστές και τηλεδιασκέψεις δεν υπάρχει.

Έχουν ευθύνη όλοι

Βγήκαν στην φόρα αρκετά, γιατί είναι γνωστό πως όταν το πλοίο βουλιάζει καταλαβαίνεις από που μπάζει νερά γιατί μπατάρει. Ο Αδαμίδης (που δεν θέλει να... διχάσει) δεχόταν προειδοποιήσεις από την UEFA, αλλά για "δικούς" του λόγους το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό, ο Νοτιάς έμεινε στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τη στιγμή που η μεγαλύτερη εταιρεία(ΠΑΕ) που θα μπορούσε να είχε ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή του κινδυνεύει με διάλυση και ο αγαπητός Παππάς "τσεκάρει" τους λογιστές του μεταφέροντας τα στοιχεία από τον έναν στον άλλον.

  • Οι Γκίκας και Χατζηιωάννου μόνο αυτοί ξέρουν τι κάνουν και μάλιστα ο πρώτος ανησυχεί, όχι για το τι κάνει η ΑΕΚ αλλά γιατί τον αναγνωρίζουν στην προσωπική του ζωή και τον ρωτάνε τι θα γίνει με την ομάδα. Φυσικά, είναι οι μόνοι που έφυγαν σαν κύριοι (η αλήθειες λέγονται) αλλά στο γ@$%@# το ομολογιακό υπέγραψαν και αυτοί.
  • Οι Αφοί Θανόπουλοι ο καθένας ξεχωριστά, έγραψε την δική του ιστορία στο βιβλίο της ΑΕΚ, και ακόμα γράφουν. Καλές είναι οι επαφές με τους "Βασιλιάδες" και τα Λονδίνα, αλλά τουλάχιστον οι γαλαζοαίματοι σέβονται την προσωπική τους τιμή και δεν ανέχονται να την σπιλώνει κανείς. Τίποτα δεν μάθατε; Υπάρχει μια ομάδα εδώ, ένας λαός...
  • Για Κούλη και Κανελλόπουλο τι να πεις, παρουσιάστηκαν με όλη τους την χαρά στην πρόσκληση του "Θεμέλιο 21" προφανώς για να μοιραστούν απόψεις, γιατί από λεφτά δεν το συζητάμε. Άσε που με τις δηλώσεις του ο κ. Κούλης υποσχέθηκε να ασχοληθεί, αλλά όσο του το επιτρέπουν οι προσωπικές υποχρεώσεις, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε.

Τελευταίος ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος ναι μεν ξεχωρίζει από τους προαναφερθέντες, γιατί είναι ο μοναδικός που πρότεινε λύση και προσπαθεί για να σώσει το όνομα του από την καταστροφή της αγαπημένης του ομάδας, αλλά έχει το μεγαλύτερο και μοναδικό λάθος από τους υπόλοιπους. Δεν τους ξεμπρόστιασε στον κόσμο να τους πετάξει στον Καιάδα, παρά έμειναν πίσω και ιδού τα αποτελέσματα. Το λάθος του Ντέμη, ήταν που δεν κατάλαβε πως ήταν πιο πλούσιος από τους μεγαλοεπιχειρηματίες που αγοράζουν 10 Ολυμπιακούς. Αυτοί είχαν χρήματα, ο Ντέμης είχε τον κόσμο...

Όπως είπαμε όμως, όλοι έχουν ευθύνη, αλλά τώρα όλοι χρειάζονται για να σώσουν την ΑΕΚ από τον γκρεμό. Όλοι χρειάζονται για να "ξυπνήσουν" τον κόσμο από τον εφιάλτη. Όλοι, πρέπει να κόψουν τον λαιμό τους να κρατήσουν την ΑΕΚ όρθια και περήφανη. Όταν το καταφέρουν, μετά θα αποδοθούν ευθύνες και θα πάρει ο καθένας ότι του αξίζει. Πρώτα απ'όλα και πάνω απ' όλα η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ