ΑΕΚ

Προχωρά για να κλείσει με Σουκουλίνι

Προχωρά για να κλείσει με Σουκουλίνι

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σουκουλίνι στην ΑΕΚ με τις δυο πλευρές να είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Προς ναυάγιο του Ισνάλδο.

Μόνο οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μπρούνο Σουκουλίνι στην ΑΕΚ. Οι επαφές και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και του Γκουστάβο Πογέτ με την Σίτι είναι συνεχείς τις τελευταίες ώρες. Και υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει ήδη μια πρώτη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και πως μέχρι το βράδυ η μεταγραφή θα έχει κλείσει οριστικά.

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους Άγγλους για την απόκτηση του Σουκουλίνι, με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα στο τραπέζι θα πέσει ακόμα και το ενδεχόμενο συμφωνίας με διάρκεια 1,5 χρόνο και όχι μόνο έξι μήνες.

Στις διαπραγματεύσεις βοηθά και ο Γκουστάβο Πογέτ, που επίσης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το Μάντσεστερ. Και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Αν μάλιστα είναι θετικές, ο Σουκουλίνι θα ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα. Έτσι κι αλλιώς πάντως, το θέμα θα τελειώσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά, μέσα στην μέρα.

Προς ναυάγιο με τον Ισνάλδο

Αντίθετα με την περίπτωση του Σουκουλίνι, δεν φαίνεται πως τελικά θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ισνάλδο. Παρόλο που η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση στη Νιούελς, οι Αργεντινοί παρουσιάζουν υψηλές απαιτήσεις για τον Αργεντινό μέσο.

Και όλα δείχνουν πως η υπόθεση βαίνει προς ναυάγιο. Άλλωστε πλέον δεν υπάρχει και χρόνος για διαπραγματεύσεις. Βεβαίως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, μένει ανοικτό παράθυρο για… ανατροπή. Όμως με βάση τα τελευταία δεδομένα, η μεταγραφή του παίκτη δεν θα προχωρήσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ