ΑΕΚ

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Αρς

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Αρς

"Βροχή" φτάνουν οι προτάσεις παικτών για την ΑΕΚ, με τον 31χρονο επιθετικό, Σγιόερντ Αρς, να είναι ανάμεσα σε αυτές. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Ο Σγιόερντ Αρς αγωνίζεται με την Ναϊμέγκεν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας και έχει σημειώσει 28 τέρματα σε 35 αγώνες. Ο 31χρονος επιθετικός έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ωστόσο πάνω από τη δική του περίπτωση στην ΑΕΚ υπάρχουν οι Τζιμπούρ και Σα.

Τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Γκόου Αχέντ Ινγκλις, ο Σγιόερντ σκόραρε 33 φορές σε 74 ματς, ενώ και τις δύο χρονιές στη Ρούζενταλ είχε τα ίδια ποσοστά στο σκοράρισμα. Τη σεζόν 2010, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Τσβόλε, είχε 28 γκολ σε 33 ματς, ενώ με τη Λέφσκι Σόφιας είχε 6 γκολ σε 14 αγώνες.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Κίνα για την Τέντα, όπου σημείωσε 13 γκολ σε 29 ματς, ενώ στην Κόνιασπορ σκόραρε επτά φορές σε 14 αγώνες. Καταλήγοντας στην Καρσίγιακα, έστειλε τη μπάλα εννέα φορές στα δίχτυα σε 35 ματς που αγωνίστηκε.

Η Ναϊμέγκεν, στην οποία και αγωνίστηκε φέτος ο 31χρονος επιθετικός, κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, ωστόσο ο Σγιόερντ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πηγή: aek1924

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ