ΑΕΚ

Προσπάθεια για συμβιβασμό με Σάχα, Βάργκας, Αλεξόπουλο

Προσπάθεια για συμβιβασμό με Σάχα, Βάργκας, Αλεξόπουλο
INTIME SPORTS

Συνάντηση με το νομικό σύμβουλο των Σεμπαστιάν Σάχα, Φαμπιάν Βάργκας και Γιώργου Αλεξόπουλου, προκειμένου να γίνει διακανονισμός για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, είχε συνάντηση με το νομικό σύμβουλο των Σεμπαστιάν Σάχα, Φαμπιάν Βάργκας και Γιώργου Αλεξόπουλου, Μηνά Λυσάνδρου, με σκοπό να γίνει διακανονισμός στα χρήματα που οφείλονται στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλος έχουν καταθέσει προσφυγή και ο κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ, σε περίπτωση που δεν εξοφλήσει τα χρήματα που οφείλει, είναι ορατός.

Η υπόθεση που προκαλεί περισσότερους πονοκεφάλους είναι αυτή του Αργεντινού τερματοφύλακα, στον οποίο οφείλονται 40.000 ευρώ, καθώς η υπόθεσή του έχει τελεσιδικήσει και την προσεχή Τρίτη (04/12) εκδικάζεται στην ΕΠΟ η αίτησή του για έκδοση διαταγής πληρωμής.

Η Ένωση πρότεινε στην πλευρά του Σάχα να εισπράξει άμεσα ένα μέρος της οφειλής (15.000 με 20.000 ευρώ) και να διακανονίσει τα υπόλοιπα. Αντίστοιχες προτάσεις κατατέθηκαν και για τους άλλους δύο παίκτες και πλέον η ΑΕΚ αναμένει τις απαντήσεις τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ