ΑΕΚ

Προσέφυγε στην FIFA ο Χιμένεθ!

Προσέφυγε στην FIFA ο Χιμένεθ!
INTIME SPORTS

Προσφυγή στην FIFA έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ με την οποία ζητάει από την ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ! Είχε προειδοποιήσει ο Ισπανός, αλλά κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα.

Η καθυστέρηση - αδιαφορία της διοίκησης Αδαμίδη, εκτός από τα προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια, έφερε και την αγανάκτηση του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, προσέφυγε στη FIFA ζητώντας τα χρήματα που δικαιούται ως αποζημίωση από την ΑΕΚ.

Πρόκειται για τα δεδουλευμένα όλου του τεχνικού τιμ, τα οποία όμως διπλασιάστηκαν καθώς όταν έλυσαν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές είχε μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που όριζε πως σε περίπτωση καθυστέρησης στην εξόφληση η ΠΑΕ θα πληρώσει το διπλάσιο ποσό.

Η συμφωνία ανέφερε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 300.000 στον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του σε τρεις δόσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, παρότι ο Ισπανός είχε προειδοποιήσει από τον Δεκέμβρη πως θα αναγκαστεί να προσφύγει αν συνεχιστεί η οικονομική ασυνέπεια προς το πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως ο Μανόλο Χιμένεθ είχε χαρίσει τα χρήματα του συμβολαίου του και δέχτηκε να πληρωθεί για τα δεδουλευμένα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ