ΑΕΚ

Οι επιστολές του Χατζηιωάννου και της ORIGINAL 21

Οι επιστολές του Χατζηιωάννου και της ORIGINAL 21
Original, Χατζηιωάννου, επιστολές

Κάλεσμα της ORIGINAL στον Πόλυ Χατζηιωάννου να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με μετόχους και Μελισσανίδη. Παραμένει αρνητικός ο πρώην μέτοχος. Διαβάστε τις επιστολές και των δύο.

Στην επίσκεψη που είχε η ORIGINAL στα γραφεία του Πόλυ Χατζηιωάννου, δεν μπόρεσε να υπάρξει συνάντηση λόγω της απουσίας του Κύριου επιχειρηματία, αλλά υπήρξε ανταλλαγή επιστολών.

Ο Πόλυς για ακόμα μια φορά επεσήμανε ότι απέχει από τα διοικητικά της ΑΕΚ, αλλά ευχήθηκε να βρεθεί λύση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ οι φιλάθλοι της Ένωσης κάλεσαν τον "ΑΕΚΤΖΉ Πόλυ και όχι τον επιχειρηματία", να δώσει λύση και να κάτσει στο ίδιο τραπέζι για το καλό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δύο επιστολές:

Πόλυς: "Τελείωσα από την ΑΕΚ, εύχομαι όλοι να στηρίξουν τον Μελισσανίδη"

"Το 2010 αποχώρησα πλήρως από την ΑΕΚ, πληρώνοντας όλα τα χρέη που μου αναλογούσαν.

Εδώ και δύο χρόνια δεν έχω καμμία συμμετοχή στην ΑΕΚ, ενώ έχω δηλώσει επανειλημένα ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να δραστηριοποιηθώ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως φίλαθλος όπως ήδη γνωρίζεται, ανιδιοτελώς συνέδραμα πρόσφατα από κοινού με τον κ. Γκούμα, με βάση κάποια παλαιά υπόσχεση, με το ποσό των 500.000€ στην αποπληρωμή δανείου. Το ποσό αυτό νομίζω ότι διατίθεται τελικά για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει μετόχους οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εκτιμώντας ότι τα πολυμετοχικά σχήματα διοίκησης δεν είναι αποτελεσματικά, πιστεύω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον ισχυρό επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εύχομαι, οι μεγαλομετοχοι της ομάδας που σήμερα έχουν την ευθύνη της και ο κ. Μελισσανίδης εφόσον επιθυμεί να παίξει έναν ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρουν την χρυσή τομή και να δώσουν μια νέα δυναμική στην ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι θα τον στηρίξουν σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια".

Πόλυς Χατζηιωάννου

Απάντηση των οργανωμένων

ORIGINAL: "Ηρθαμε για τον ΑΕΚτζή Πόλυ, δώσε λύση"

"Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και τα σεβόμαστε, όμως σήμερα εδώ δεν ήρθαμε για τον μέτοχο - επιχειρηματία Χατζηιωάννου.

Ήρθαμε για τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ και στεναχωριέται που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Δώσε λοιπόν λύση και καθείστε στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη για να μην διαλυθεί η ΑΕΚ μας. Ο χρόνος ζυγώνει".

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την πόρτα

Φωτογραφία πηγή: original21.com

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ