ΑΕΚ

"Επίσκεψη" και στον Πόλυ Χατζηϊωάννου

"Επίσκεψη" και στον Πόλυ Χατζηϊωάννου

Μετά τους Τάκη Κανελλόπουλο και Πέτρο Παππά, αντιπροσωπεία της Original 21 επισκέφτηκε και τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Ολοκληρώθηκε η ειρηνική διαδήλωση των οργανωμένων φίλων της Ένωσης έξω από τα γραφεία του άλλοτε ενεργού μετόχου της εταιρείας. Εμμένει στην απόφαση του ο Κύπριος επιχειρηματίας.

Στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος και τα γραφεία του πρώην μετόχου της ΑΕΚ, βρέθηκαν οι οπαδοί του δικεφάλου προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον άλλοτε ενεργό μέτοχο της εταιρείας Πόλυ Χατζηιωάννου.

Η άρνηση του τελευταίου να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να συζητηθεί ένα πλάνο σωτηρίας της Ένωσης, έφερε τους οπαδούς της ομάδας έξω από τα γραφεία του.

Η ORIGINAL εκδήλωσε την επιθυμία να προσέλθει έξω από αυτά (όπως έπραξαν οι Κανελλόπουλος και Παππάς σε πρόσφατες επισκέψεις των οπαδών), ωστόσο αντ' αυτού εμφανίστηκε ένας υπάλληλος της εταιρίας ο οποίος γνωστοποίησε στον κόσμο πως ο Πόλυς Χατζηιωάννου απουσιάζει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Να μας πάρει στο κινητό!

Οι φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν να μιλήσουν με τον ίδιο και για το λόγο αυτό έδωσαν στον "ενδιάμεσο" έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, τονίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από τον χώρο που βρίσκεται έξω από την είσοδο των γραφείων του εφοπλιστή.

Τελικά η επικοινωνία έγινε μέσω επιστολών, με τον Πόλυ να εύχεται να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ και ειδικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά τόνισε πως αυτός τελείωσε από τα διοικητικά.

Στο ίδιο χαρτί, στο πίσω μέρος, η ORIGINAL έγραψε πως δεν μιλάνε στον επιχειρηματία Χατζηιωάννου αλλά στον ΑΕΚτζή Πόλυ και τον κάλεσαν να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον Μελισσανίδη προκειμένου να μην "διαλυθεί η ΑΕΚ μας".

Διαβάστε εδώ τις επιστολές του κ. Χατζηιωάννου και της ORIGINAL.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ