ΑΕΚ

Προπόνηση χωρίς Βάργκας

Προπόνηση χωρίς Βάργκας
INTIME SPORTS

Χωρίς τους διεθνείς αλλά και το τελευταίο απόκτημά της, Φαμπιάν Βάργκας, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ (υπήρχε άλλωστε και η κούραση από την μεγάλη προσπάθεια την περασμένη Πέμπτη κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας), οι ποδοσφαιριστές της ΑΕκ επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι απουσίες ήταν πάντως αρκετές, με πιο αισθητή αυτή του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Φαμπιάν Βάργκας.

Φυσικά, ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν απόλυτα δικαιολογημένος καθώς είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια από την ΠΑΕ ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες ημέρες της μετακόμισής του στην Ελλάδα, με την επιστροφή του στις προπονήσεις να αναμένεται να γίνει την Τρίτη (30/8).

Από εκεί και πέρα, ο Στιβ Μπέλεκδούλεψε στο γυμναστήριολόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, οι Δέλλας, Μπουγαϊδης και Εγγλέζου (ο οποίος έχει τενοντίτιδα αριστερού επιγονατιδικού τένοντα) έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ οι διεθνείς απουσίαζαν.

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα της ΑΕΚ προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης, ενώ η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 19.00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ