ΑΕΚ

Πογέτ: "Μη δίνετε δικαιώματα στον αντίπαλο"

Πογέτ: "Μη δίνετε δικαιώματα στον αντίπαλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, αλλά έκανε και επισημάνσεις για τις χαμένες ευκαιρίες.

Για την ΑΕΚ το πρώτο και βασικό ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη. Και όταν η νίκη έρχεται, ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο πρώτος που και το απολαμβάνει αλλά και δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Άλλωστε ακόμα και… διήμερο ρεπό έδωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός, για το σερί που συνεχίστηκε στα Γιάννενα. Όμως από την άλλη μεριά, ο Πογέτ διαπίστωσε πως η ΑΕΚ έπαιξε με την φωτιά. Μετά το γρήγορο γκολ, είχε τις ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 και να «κλειδώσει» νωρίς τη νίκη. Δεν το έκανε και αν ο Ανέστης δεν είχε βάλει το χέρι του (κυριολεκτικά) με την απόκρουση του πέναλτι, ίσως η ιστορία του παιχνιδιού στα Γιάννενα να είχε γραφτεί διαφορετικά.

Αυτός είναι ο λόγος που εκτός από συγχαρητήρια, εκτός από ενημέρωση για το ρεπό, ο Πογέτ στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων», έκανε και παρατηρήσεις στους παίκτες του. Και τους ζήτησε να "τελειώνουν" τα παιχνίδια, όταν έχουν την ευκαιρία. "Όταν έχουμε τις ευκαιρίες, θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο, διότι κινδυνεύουμε να το πληρώσουμε".

Μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ, επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του πως θα έπρεπε να είχαν πετύχει και ένα τρίτο γκολ μέχρι και το τέλος του ματς. Άλλωστε είχαν τις ευκαιρίες, καθώς βρήκαν κενά στην άμυνα του αντιπάλου, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Περιμένουν τον Βάργκας

Πάντως το πρώτο ζητούμενο πλέον για τον Πογέτ, είναι οι παίκτες του να ξεκουραστούν και να γεμίσουν «μπαταρίες» αυτές τις δυο μέρες που τους έδωσε ρεπό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, θεωρεί πολύ σημαντική αυτή την διαδικασία της αποφόρτισης, ενώ ξέρει πως ακολουθεί για την ΑΕΚ ένα επίσης βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Και παράλληλα ο Πογέτ περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί μέσα στην μέρα, ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ με την πρώτη διάγνωση να αναφέρει διάστρεμμα. Αλλά οι εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς και βεβαίως θα καθορίσουν τις πιθανότητες του παίκτη να προλάβει το ματς της Κυριακής (24/1) με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ