ΑΕΚ

Πιέζει ο Στέλιος για να αφήσουν τον Κώστα

Πιέζει ο Στέλιος για να αφήσουν τον Κώστα
Μανωλάς INTIME SPORTS

Μόλις 50.000 ευρώ ανέβηκε η Ντνιεπρ προκειμένου να πείσει την ΑΕΚ να της παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο νεαρός αμυντικός και δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Στο βάθος καραδοκεί ο… Ολυμπιακός!

Σκληρό πόκερ παίζεται τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση Μανωλά καθώς ο Κώστας πέρασε (με επιτυχία) τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τους γιατρούς της Ντνίπρο και ο Στέλιος πιέζει την ΑΕΚ να δώσει το «οκ» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ωστόσο, οι Ουκρανοί δεν ανεβαίνουν εκεί που θέλει η ΑΕΚ προκειμένου να συναινέσει στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και οι επιπλέον 50.000 (συνολικά 550.000) ευρώ που προσφέρει δεν ικανοποιούν την κιτρινόμαυρη διοίκηση η οποία ζητεί τα υπερδιπλάσια καθώς χρήματα (το 30% του ποσού) πρέπει να πάρει και ο Θρασύβουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλλος "μαρκάρεται" στενά από τον θείο και εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Στέλιο Μανωλά προκειμένου να χάσει τη… μπάλα βάζοντας την υπογραφή του στο έγγραφο πώλησης του ποδοσφαιριστή με ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του, ενώ ταυτόχρονα πρέπει και να συνυπολογίζει ότι ενδεχόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις θα στείλει τον Κώστα στην αγκαλιά του Ολυμπιακού που καραδοκεί!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Άρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται στην Ουκρανία και πιέζει με τη σειρά του τη διοίκηση της Ντνιεπρ να ανεβάσει την προσφορά της προκειμένου και η Ένωση να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό σε μία περίοδο που ακόμα και οι 100.000 ευρώ επιπλέον παίζουν τεράστιο ρόλο για την Ένωση στην προσπάθειά της να προχωρήσει σε κάποιες μίνιμουμ πληρωμές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ