ΑΕΚ

Συζητά για μεταγραφή ο Μανωλάς

Συζητά για μεταγραφή ο Μανωλάς
Μανωλάς INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε από το πρωί ο Κώστας Μανωλάς (συνοδευόμενος από τον θείο και εκπρόσωπο του - Στέλιο Μανωλά). Η πλευρά του παίκτη έφερε πρόταση από την Ουκρανική Ντνιεπρ και ζήτησε από τη διοίκηση της Ένωση το ΟΚ της μεταγραφής. Μέχρι αύριο η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παίζει με τον χρόνο ο παίκτης.

Διαβάστε τα υπόλοιπα νέα του "δικεφάλου": η ΠΑΕ ήρθε σε προφορική συμφωνία με το ΟΑΚΑ για τη χρήση του γηπέδου δύο ακόμη χρόνια. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Ντέμη Νικολαΐδη που ουσιαστικά... κάνει τώρα το παιχνίδι.

Ο νεαρός αμυντικός το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του (ύψους 50.000 ευρώ) ολοκληρωνόταν. Οι "κιτρινόμαυροι" ήθελαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και είχαν εκδηλώσει αυτές τις προθέσεις τους. Υπήρχε μάλιστα μια προφορική συμφωνία με τον Σταύρο Αδαμίδη για νέο συμβόλαιο διάρκειας 300.000 ευρώ (ετησίως) ως το 2014.

Η ΠΑΕ, ωστόσο, δεν φώναξε ποτέ επίσημα τον παίκτη για να του καταβάλει την προκαταβολή και να του ζητήσει να υπογράψει. Έτσι ο παίκτης από τον Γενάρη είχε δικαίωμα να συνεχίσει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε. Για την απόκτηση του κινήθηκε -ανεπίσημα- η Έβερτον, ενώ υπάρχει και το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Η πλευρά του παίκτη, ωστόσο, προτιμούσε τη λύση του εξωτερικού.

Κι η τελευταία πρόταση θεωρείται δελεαστική. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ουκρανική Ννιέπρ, η οποία μπορεί βάσει κανονισμού πρωταθλήματος να κάνει μεταγραφές ακόμη και τώρα (σ.σ μην ξεχνάμε ότι τα αυτά πρωταθλήματα διακόπτονται τον χειμώνα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών).

Πετάνε για να προλάβουν τη μεταγραφή

Η εξέλιξη θεωρείται (οικονομικά) καλή για την ΑΕΚ, καθώς το πιθανότερο είναι να έχανε τον παίκτη το καλοκαίρι, ενώ τώρα θα πάρει χρηματικά ανταλλάγματα για την πώληση του. Αγωνιστικά, δημιουργείται τεράστια τρύπα στην αμυντική γραμμή, με την Ένωση να παίζει με την τύχη της για την μάχη των πλέι οφ. Ένας πιθανός τραυματισμός, πχ του Δέλλα και η ΑΕΚ θα παίξει με Μπουγαίδη και Χέλγκασον.

Συγκεκριμένα το ποσό που δίνουν οι Ουκρανοί για τον Κώστα, είναι κοντά στις 600.000, με τα μισά και κάτι παραπάνω να πηγαίνουν στην Ένωση και τα υπόλοιπα στον Θρασύβουλο.

Φυσικά τίποτα δεν είναι τελειωμένο, καθώς ακόμα περιμένει η πλευρά του ποδοσφαιριστή τις υπογραφές από την διοίκηση του κ. Δημητρέλου ή τους μεγαλομετόχους. Πάντως, ο Κώστας Μανωλάς και ο Στέλιος, πετάνε το απόγευμα για Ντνιεπρ συνοδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ίλιε(έχει κάνει τις επαφές), καθώς πρέπει να τρέξουν την μεταγραφή γιατί αύριο Πέμπτη (1/3) κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ