ΑΕΚ

Πέκχαρτ ή έκπληξη

Πέκχαρτ ή έκπληξη

Εντός της ημέρας θα τελειώσει και με την μεταγραφή επιθετικού η ΑΕΚ. Μετά το παιχνίδι με την Βέροια φτάνει στην Αθήνα ο Σουκουλίνι.

Η μεταγραφή του Μπρούνο Σουκουλίνι θα ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα (31/1) με την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα. Όμως η ΑΕΚ δεν θα αφήσει την μεταγραφική περίοδο να κλείσει, χωρίς να προχωρήσει και στην κίνηση που αρχικά είχε βάλει στον σχεδιασμό της. Δηλαδή την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Σήμερα είναι η καθοριστική μέρα και γι αυτή την υπόθεση. Σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις και από την Γερμανία αλλά και από την Τσεχία, η ΑΕΚ τα έχει βρει σ’ όλα με τον Τόμας Πέκχαρτ.

Μάλιστα η μεταγραφή του επιθετικού της Ίνγκολστατ, θα μπορούσε να είχε κλείσει από χθες (30/1), καθώς φαίνεται πως έχει προκύψει συμφωνία. Ωστόσο φαίνεται πως στην ΑΕΚ κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για μια έκπληξη. Αν τελικά δεν προχωρήσει, τότε θα κλείσει μέσα στη μέρα ο Πέκχαρτ.

Αντίθετα με τον σέντερ φορ, φαίνεται πως τελικά δεν γίνει μεταγραφή εξτρέμ. Κυρίως διότι δεν βρέθηκε κάτι εξαιρετικό στην αγορά, ενώ οι επαφές που έγιναν με κάποιες καλές περιπτώσεις, δεν προχώρησαν. Πάντως η ΑΕΚ δεν «έχασε» και κάποιον παίκτη από την μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς Μπουονανότε και Πλατέλλας παραμένουν κανονικά στην ομάδα.

Στην Αθήνα μετά το ματς

Πάντως σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο Σουκουλίνι, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του παίκτη. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται στο Μάντσεστερ και μέσα στις επόμενες ώρες θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Σίγουρα η άφιξη του θα γίνει μετά το παιχνίδι με την Βέροια (ξεκινά στις 15.00). Είτε το απόγευμα, είτε αργά το βράδυ. Ανάλογα με τις πτήσεις που θα μπορέσει να βρει. Πάντως σίγουρα απόψε θα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου αύριο (1/2) να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να προλάβει το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

«Τελειώνει» ο Κρισάντους

Το… πρόγραμμα της σημερινής μέρας για την ΑΕΚ εκτός από ματς με την Βέροια, άφιξη Σουκουλίνι και μεταγραφή φορ, έχει και αποχωρήσεις. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία και σήμερα αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις. Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει η υπόθεση και ο Νιγηριανός φορ μετά από ακριβώς έναν χρόνο, θα αποτελέσει παρελθόν για την ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, πιθανόν να φύγει και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ. Ενώ μετά την εξέλιξη με τον Σουκουλίνι, δεν αποκλείεται να προκύψει την τελευταία στιγμή θέμα και με τον Ανάκογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ