ΑΕΚ

Πάει για δύο τελικούς η ΑΕΚ στο "σπίτι" της

Πάει για δύο τελικούς η ΑΕΚ στο "σπίτι" της
Λεονάρντο, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Γκούντγιονσεν INTIME SPORTS

Σε ακόμα ένα κρίσιμο εκτός έδρας ματς η ΑΕΚ εμφάνισε το άσχημο πρόσωπο της και παραδόθηκε στον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά, η υπόθεση "σεντόνι" είναι ακόμα στα χέρια της και οφείλει να το κυνηγήσει. Η συνέχεια στο αρνητικό σερί και οι δύο εντός... έδρας τελικοί!

Το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στο Περιστέρι για τα πλέι οφ, θύμισε... πρωτάθλημα, με την Ένωση στα εκτός έδρας ματς να είναι ανίκανη για νικηφόρο αποτέλεσμα. Από τις 7 Ιανουαρίου έχει να κερδίσει η ΑΕΚ εκτός έδρας, όταν και πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Λεβαδειακό.

Συνολικά σε εννιά αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ, ο δικέφαλος μετράει 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αν προσθέσουμε και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, φτάνουμε στα 10 ματς χωρίς νίκη!

Πρόκειται για ντροπιαστική επίδοση για την ιστορία της ΑΕΚ, για την οποία έχουν ευθύνη όχι μόνο παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά και η διοίκηση που δημιούργησε την ομάδα! Παρόλα αυτά, έστω και με αυτά τα αποτελέσματα, η πρώτη θέση για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στο δικό της χέρι και μόνο!

Με δύο εντός έδρας τελικούς, κουνάει σεντόνι!

Την Τετάρτη (16/5) και την Κυριακή (20/5) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, στο ΟΑΚΑ. Βέβαια το ματς με τους πράσινους θεωρείται εκτός έδρας, αλλά δεν παύει να είναι το γήπεδο πιο οικείο για τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου.

Αυτή τη στιγμή, η βαθμολογία είναι Παναθηναϊκός 8, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Ατρόμητος 5. Η Ένωση αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό της, στον πιο κρίσιμο και βασικό τελικό, θα βάλει από κάτω την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει πιθανότητες, αν δεν περάσουν οι πράσινοι από το Περιστέρι, να βγει και πρώτη είτε με έναν βαθμό είτε στην ισοβαθμία, πριν πάει στο ΟΑΚΑ.

Γιατί λέμε πιο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ; Γιατί αν νικήσει η ΑΕΚ και δεν χάσει ο Ατρόμητος, οι παίκτες του Κωστένογλου θα πάνε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής για δύο αποτελέσματα. Είτε για τη νίκη, είτε για την ισοπαλία!

Ο κόσμος στο πλευρό της

Το γνωρίζουμε και το καταλαβαίνουμε. Η φετινή χρονιά της ΑΕΚ, δεν είναι ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει όλα τα δίκια με το μέρος του για το χάλι που έχουν αναγκαστεί να δούνε , είτε ζωντανά, είτε από την τηλεόραση.

Η διαφορά όμως με τις υπόλοιπες ομάδες, είναι ο κόσμος που είναι η ΑΕΚ! Δεν θα μπορούσε να γίνει πρωταγωνίστρια αυτή η ομάδα, εάν δεν είχε τον κόσμο της να την στηρίζει. Έτσι και την Τετάρτη, ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα του και να την σπρώξει στη νίκη.

Μην ξεχνάμε ότι μια πιθανή πρώτη θέση, θα σημάνει τεράστια οικονομική ανάσα καθώς λεφτά οι ομάδες παίρνουν από τα προκριματικά. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ και πλεονέκτημα για τη νέα διοίκηση που θα προκύψει μετά τα πλέι οφ. Για αυτό, ο κόσμος πρέπει να βρεθεί κοντά της και να την στηρίξει και στους δύο τελικούς!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ