ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος: "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"

Κωνσταντόπουλος: "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος INTIME SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μίλησε για την ήττα από τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Διαβάστε τι είπε για την κούραση της ΑΕΚ αλλά και την προσωπική του εμφάνιση.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις είχε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε ακόμα ένα ματς, το οποίο όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία για την ΑΕΚ. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ένωσης, αναφέρθηκε στο ματς με τους Περιστεριώτες και τόνισε για την συνέχεια: "Η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη θέληση θα πάρει την πρώτη θέση".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Σε εκτός έδρας παιχνίδια πάντα έχουμε λιγότερες ευκαιρίες. Και σήμερα είχαμε, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι νομίζω το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Θα παλέψουμε, θέλουμε 6 βαθμούς στα δύο παιχνίδια. Όλα είναι ρευστά", τόνισε αρχικά ο Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε για την συνέχεια αλλά και την κούραση της ομάδας:

"Ολες οι ομάδες είναι κουρασμένες, ελπίζω εμείς να αντέξουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα που θα έχει τις περισσότερες ανάσες και την μεγαλύτερη θέληση θα πάρει την πρώτη θέση".

Τέλος, ο άσος της ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση, όταν ρωτήθηκε: "Την δουλειά μου κάνω, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ