ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να επιδείξει την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, έτσι ώστε άπαντες στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί για ακόμα μια φορά τον κόσμο της να επιδείξει την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι ώστε άπαντες στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Σε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, στο τέλος της οποίας όλοι ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη πρόκριση, οι φίλαθλοι της ομάδας μας καλούνται να επιδείξουν την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς μας αγώνες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ολοκληρώνουμε απόψε την εντός έδρας συμμετοχή μας στη φάση των ομίλων του Europa League 2017-18 και καλούμαστε όλοι μαζί να επιβεβαιώσουμε τα κολακευτικά σχόλια, που έχουμε αποσπάσει από την UEFA, και για την οργανωτική επιτυχία των μέχρι σήμερα αγώνων μας, αλλά και για την απόλυτη συμμόρφωση με τις επιταγές και τους αυστηρούς κανονισμούς της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Το σημερινό βράδυ μπορεί να βρει την ΑΕΚ στη φάση των 32 του Europa League, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και να σφραγίσει την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας μας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να την στηρίξουμε για τη νίκη-πρόκριση επί της Ριέκα αποφεύγοντας τη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, το άναμμα και τη ρίψη έστω και ενός πυρσού και διατηρώντας κενούς τους διαδρόμους και τα διαχωριστικά στις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, ανανεώνοντας το ευρωπαϊκό μας ραντεβού για τον Φεβρουάριο! Καλούμαστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε την ΑΕΚ και να διαφημίσουμε εκ νέου το όνομα του συλλόγου μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με σεβασμό στον αντίπαλο και στις αρχές του fair play.

Στηρίζουμε την ομάδα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μόνο με τη φωνή μας!

Ετσι όπως μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει!

#UEL #aekrij #aekfcineurope #aekfamily #weareback"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ