ΑΕΚ

Όταν ο Μοράις τσακώθηκε με τον Κλοπ

Όταν ο Μοράις τσακώθηκε με τον Κλοπ

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, πριν την θητεία του στην Αντάλιασπορ ήταν βοηθός του Μουρίνιο στην Τσέλσι, όπου για highlight του έχει έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Γιούργκεν Κλοπ (video)

Ο Ζοζέ Μοράις είναι ένας προπονητής αρκετά δυναμικός, ο οποίος δεν διστάζει να τα βάλει με τον οποιοδήποτε, το απέδειξε άλλωστε στην Αντάλιασπορ, όπου ζητούσε να αποχωρήσει ο Σαμουέλ Ετο'ό, λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς (άσχετα αν τελικά έφυγε ο ίδιος ο Πορτογάλος, καθώς δεν γινόταν να αποχωρήσει το μεγάλο αστέρι).

Πριν αναλάβει την ομάδα της Αττάλειας, ο 51άχρονος ήταν βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και ως highlight του από αυτήν την περίοδο έχει έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ήταν η 31η Οκτώβρη 2015, η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Τσέλσι, κάνοντας ανατροπή στο Λονδίνο και αυτή ήταν η πρώτη νίκη των "κόκκινων" στην Premier League με προπονητή τον Κλοπ.

Όταν ακόμη το σκορ ήταν στο 1-1, ο τεχνικός της Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και προς έκπληξη όλων ο Ζοζέ Μοράις σηκώθηκε απ'τη θέση του και άρχισε να φωνάζει στον Γερμανό. Ο Κλοπ κινήθηκε προς τος μέρος του και τότε ο Μοράις του ζήτησε με χειρονομία να κλείσει το στόμα του...

Δείτε το βίντεο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ