ΑΕΚ

"Όσα μου ζητήσεις, τόσα θα βάλω"

"Όσα μου ζητήσεις, τόσα θα βάλω"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Παππάς συντάσσεται απόλυτα πλευρό του Μελισσανίδη και έχει αφήσει εν λευκώ σε εκείνον την απόφαση για το ποσό που ο ίδιος θα συνδράμει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. "Το γήπεδο είναι και δικό μου χρέος" το μήνυμα που αποστέλλει.

Προτού ακόμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά για την επιθυμία του να ηγηθεί της επόμενης ημέρας, ήξερα ότι θα έχει στο πλευρό του τον Πέτρο Παππά.

Τουλάχιστον ως συμπαίκτη και ενεργό χρηματοδότη στο μεγαλόπνοο σχέδιο κατασκευής ποδοσφαιρικής έδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σας είχε επίσης ενημερώσει για τη δέσμευση του άλλοτε μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης εταιρείας να προσφέρει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Φαίνεται όμως ότι ο Πέτρος Παππάς είναι αποφασισμένος να προσφέρει ακόμα περισσότερα για την κατασκευή του γηπέδου εφόσον του ζητηθεί, καθώς όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΑΕΚ1924.gr στην τελευταία δια ζώσης συζήτηση που είχε με τον Τίγρη (την περασμένη Δευτέρα και προτού αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ακόμα για ιδιωτικές υποθέσεις) δεσμεύτηκε ότι για το μαγευτικό σχέδιο που έχει στα σκαριά ο Μελισσανίδης, είναι διατεθειμένος να κάνει υπερβάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ